|

Rekor ücret

İngiliz basını transfer sezonunun kapandığı gün transfer rekoru kırıldığını bildirirken, "En genç futbolcuya rekor ücret" diye ön plana çıkarttığı 19 yaşındaki Monaco'lu Anthony Martial'ın Manchester United'a transferini manşetlere taşıdı.

Yeni Şafak
22:44 - 1/09/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 19:46 - 1/09/2015 الثلاثاء
DHA

En genç en pahalı futbolcunun 36 milyon sterlinlik dört yıllık sözleşmesinin beş yıla uzatılma opsiyonunun bulunduğuna dikkat çeken BBC televizyonu, 36 milyonun 58 milyon sterline çıkabileceğine dikkat çekti.



Transferin son gününde Anthony Martial'ın transfer muamelelerinin tamamlanması dışında, Chelsea'nin Marquinhos teklifi PSG tarafından reddedildi. David de Gea'nın Manchester United'dan Real Madrid'e gitme girişimi evrakların zamanında yetiştirilmemesi sonucu yattı. Real Madrid, bir hata yapmadığını savundu ve Manchester United'ın evrakları neden zamanında göndermediğini sorguladı.



Aston Villa Joleon Lescott ile anlaştı. West Ham en çok transferi yapan takım oldu. Alex Song, Victor Moses ve Nikica Jelavic ile anlaştı. Michail Antonio Nottingham Forest'ten geldi. Everton savunma oyuncusu Ramiro Funes Mori'yi 9.5 milyon sterline transfer etti. Southampton Virgil van Dijk'i aldı.



Resmi transfer listesinde Galatasaray'a Arsenal'den 1.8 milyon sterline giden Lukas Podolski'nin transferinin 10 milyon sterline çıktığı, Liverpool'dan Lazar Markovic'in Fenerbahçe'ye kiralık verildiği kaydedildi. Manchester City'e 2 milyon sterline Enes Onal'ın Bursaspor'dan geldiğine dikkat çekildi. Manchester City'den Jason Denayer'in Galatasaray kiralık verildiği kaydedildi.


Nani'nin Fenerbahçe'ye 4.5 milyon sterline, Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye 3.84 milyon sterline verildiği belirtildi

#Anthony Martial
#transfer
#futbol
٪d سنوات قبل