|

Ricardinho 1 ay yok

Serdar Kurtuluş ve Ricardinho maçı tamamlayamadı. İbrahim Toraman, İbrahim Kaş ve Diatta tedavileri yapıldıktan sonra devam edebildi. Beşiktaş soyunma odası adeta revire döndü. Sahada dayak yiyen siyah-beyazlı oyuncular içeride tedavi oldu.

00:00 - 19/09/2007 Çarşamba
Güncelleme: 02:06 - 19/09/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Ricardinho 1 ay yok
Ricardinho 1 ay yok

Beşiktaş, Fransa'da resmen dayak yedi. Beşiktaş'tan ummadıkları bir direnç gören Marsilyalı futbolcular, rakiplerini oyundan düşürebilmek için tekmelere başvurdular. Siyah-beyazlı takımda Serdar Kurtuluş ve Ricardinho aldıkları darbeler sonucu sakatlandı. Diatta, İbrahim Toraman ve İbrahim Kaş tedavileri yapıldıktan sonra oyuna devam edebildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Marsilyalı oyuncu Faty hakemin gözü önünde kramponlarıyla yerde yatan Tello'nun baldırına bastı. İtalyan hakem Trefoloni kırmızı kartını cebinden çıkarmak yerine pozisyonu görmezlikten geldi.


DURUMLARI KRİTİK

Maç sonrası Beşiktaş soyunma odası adeta revire döndü. Karşılaşmayı tamamlayan futbolcular da, kendilerini kulüp doktoru Ayhan Optur'a muayene ettirdi. Optur ricardinho'nun sağ diz çapraz bağlarının yırtıldığını bir ay süreyle futbol oynayamayacağını söyledi. Başına darbe alan Serdar Kurtuluş'un durumunda ise korkulacak bir şey olmadığı belirtildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da maçtan sonra Ayhan Optur ile görüşerek sakatlanan futbolcuların durumu hakkında bilgi aldı. İbrahim Toraman ve İbrahim Kaş'ın durumlarının ise iyi olduğu ifade edildi.


Cana: İnönü'de de sert oynayacağız

Marsilya takımının kaptanı Cana, Beşiktaş karşısında sert oynadıklarını kabullenerek, “Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Bunun için agresif oynamak zorundaydık” diye konuştu. Cana, “İnönü Stadı'nda da sert oynayacak mısınız?” sorusuna “Arnavutluk Milli Takımı ile Türkiye'de maçlar oynadım. İnönü Stadı'nın atmosferini çok iyi biliyorum. Bu nedenle orada oynayacağımız maçta da sert oynayacağımızı söyleyebilirim” diye konuştu.



17 yıl önce