|

Ricardinho şoku

Brezilyalı futbolcunun idmanda Tello'nun sert şutu sonucu sol el bileği kırıldı. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilen Ricardinho'nun 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Engin Albayrak
00:00 - 4/12/2007 Salı
Güncelleme: 23:48 - 3/12/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Ricardinho şoku
Ricardinho şoku

Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, Ricardinho'nun sürpriz sakatlığı ile sarsıldı. Son haftalarda sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Kartal'da, sol el bileği kırılan Ricardinho'nun 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı sonrası dinlenmeden Bursa- spor maçının hazırlıklarına başlarken, Tello'nun sert şutu Brezilyalı futbolcunun sol eline isabet etti. Acı içinde idmanı terk eden Ricardinho'nun sol el bileğinde kırık tespit edildi.


AMELİYAT EDİLDİ

Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Ricardinho'nun ameliyatına kulüp doktorları da katıldı. Yapılan açıklamada operasyonun başarı ile geçtiği, Brezilyalı yıldızın 1,5 ay futbol oynamayacağı bildirildi. Geceyi hastanede geçiren Ricardinho bugün taburcu edilecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise üst üste gelen sakatlıklardan yakınarak, “Daha diğer oyuncularım iyileşmeden, Ricardinho da sakatlandı. Üzerimizde bir şanssızlık var. En kısa sürede iyileşmeleri en büyük dileğim” dedi.


Keçeci: İnönü'ye yine gideceğim

Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, 'İnönü'ye gelmiyor' haberlerine tepki gösterdi. Keceçi, “Son dönemde 2010 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Şampiyonası kura çekimi için yurt dışındaydım. Bu nedenle maçlara gidemedim. Daha önce olduğu gibi bundan sonra İnönü'ye gideceğim” dedi.


16 yıl önce