|

Rico daha yeni transfer oldu!

Bursaspor maçını kazandıran isim olarak alkışlanan Ricardinho hocasının da gözüne girdi. Tigana, Rico'ya “Galibiyetimiz göstereceğin performansa da bağlı” dedi.

Engin Albayrak
00:00 - 28/11/2006 Salı
Güncelleme: 01:38 - 28/11/2006 Salı
Yeni Şafak
Rico daha yeni transfer oldu!
Rico daha yeni transfer oldu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın Club Brugge maçında en büyük kozu Ricardinho olacak. Bursaspor maçında ikinci yarıda oyuna giren ve oynadığı oyunla siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren Brezilyalı futbolcuya yarınki maçta da çok iş düşecek. Yarınki karşılaşmada ilk onbirde forma giyecek Ricardinho'yu bu maça hazırlayan Fransız teknik adam, “Senin ne kadar iyi futbolcu olduğunu biliyorum. Bugüne kadar yedek beklettiysem tam hazır olduğunu görmediğim içindi. Artık istediğim seviyeye geldin. Adaptasyon sorununu da üzerinden attın. Club Brugge maçında sana güveniyorum. Galibiyet bir anlamda senin performansına bağlı. Bu maçta arkadaşlarını iyi yönlendirecek ve takım olarak galibiyeti getireceğinize inanıyorum” diye konuştu.


MAHÇUP ETMEM

Brezilyalı futbolcu da hocasına ilk onbirde oynaması halinde takım için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi. Beşiktaş'a geldiğinden beri oynadığı oyun nedeniyle çok eleştirildiğini belirten Ricardinho, “Benim nasıl bir futbolcu olduğumu dünya biliyor ama buna Türkiye'de bazı kişiler inanmıyor. Artık uyum sorunumu atlattım. Her geçen gün daha çok çalışarak formumu yükseltmek ve takım arkadaşlarımla birlikte Beşiktaş'ı çok iyi yerlere taşımak istiyorum. Bana bugüne kadar gösterdiğiniz sabrın karşılığını artık vermek istiyorum. Club Brugge maçında da takım arkadaşlarımla birlikte galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.


YÖNETİME GÜVENCE

Tigana başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmede ise Brezilyalı oyuncunun formundan memnun olduğunu belirterek, Delgado'nun oynamaması halinde yokluğunu aratmayacağını söyledi. Ricardinho'nun artık istediği gibi oynadığını belirten Fransız çalıştırıcı, “Bildiğimiz Ricardinho artık geri geldi. Club Brugge maçında en büyük kozum olacak. Ricardinho'dan yine iyi oynamasını bekliyorum” dedi. Takımda son zamanlarda gözle görülür bir iyileşme gördüğünü de belirten Tigana'nın, “Yeni ve genç bir takım kurduğumuz için uyum sürecimiz uzadı. Takım görmek istediğim oyunu ilk yarının sonlarına doğru sergilemeye başladı. İkinci yarıda her şey çok daha iyi olacak” dediği öğrenildi.


Brugge'lüler çok iddialı konuştu

Bugün İstanbul'a gelecek Club Brugge'ün iki forveti iddialı konuştu. 4-1 kazandıkları son lig maçında takımın gollerini atan Balaban, “Gruptan çıkmamız için mutlak 3 puan almamız gerek. Bunun için Beşiktaş'a 5 gol bile atabilirim” derken, Salou İbrahim ise “Balaban ve ben gollerimizi sıralayarak Türklere nasıl takım olduğumuz göstereceğiz” dedi.



17 yıl önce