|

Rıdvan Dilmen: Bu kadro şampiyonluk için yetmez

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı takımla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Dilmen, sarı-kırmızılıların kadrosunun şampiyonluk için yetersiz olduğunu savundu.

Yeni Şafak
09:33 - 15/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:03 - 15/09/2018 Cumartesi
Diğer
Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen.
Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen.

Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı mağlup eden Galatasaray zirvenin yeni sahibi oldu. Sarı-kırmızılıların 4-1'lik üstünlüğüyle sona eren mücadele sonrası Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar geldi.

NTV yorumcusu Dilmen'in maçla ilgili görüşleri şöyle;

"Kasımpaşa pozisyon buldu ama kalede Muslera vardı"
  • "Kasımpaşa, Rus ruleti oynayan bir takım. İki takımın geleneğine baktığımız zaman sürpriz olan ilk yarıdaki 0-0'lık skordu. Sivas deplasmanında Kasımpaşa 3-2 kazandı ama o maçı 4-3 de kaybedebilirdi. Sivasspor o maçta Galatasaray kadar pozisyona girip atamadı, Kasımpaşa o maçtaki kadar pozisyona girdi ama kalede Muslera vardı."
"Terim'in beynindeki takım bu değil"
  • "Üst seviye maçları bu takım kaldırmaz. Fenerbahçe – Galatasaray, Beşiktaş-Galatasaray gibi maçları kaldıramaz. Trabzonspor maçını kaldıramadı. İyi iki Galatasaray, Lokomotiv Moskova'yla evinde oynuyor. Favori olma durumu var. Galatasaray'ın en büyük avantajı taraftarı ama Fatih Terim'in gönlündeki ve beynindeki takım değil bu takım, onu görebiliyoruz. "
"Ozan'ın altyapı hocasını tebrik ediyorum"
  • "Ben Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü çok iyi tanıyorum. Hocayı kutlamak lazım. 2000 doğumlu, ehliyetini alma hakkı kazanmış ve tehlikeli bir takıma, lidere karşı Maicon'u oynatmayarak Ozan diye bir genci oynatıyorsunuz. Samet Hoca çok yapar bunu, tebrik ederim, hoşuma gitti. Hata yapabilir miydi, yapabilirdi. Maçta bende en çok iz bırakan Ozan oldu. Ozan'ın altyapı hocasını tebrik ediyorum."
"Şampiyonluk için yetmez"
  • "Ozan Kabak’ın tecrübesi zayıf ama pozisyon bilgisi iyiydi. Diagne’yi iyi savundu. Terim, 'Bruma nerede, keşke bende olsa, Rodrigues’in yanına koysam' diye düşünüyordur. Bu kadro şampiyonluk için yetmez. Hoca da bunu biliyor. Devre arasına kadar takımı taşımaya çalışacak."


#Galatasaray
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce