|

Rıdvan Dilmen Caner Erkin'in hangi takıma transfer olacağını açıkladı

Beşiktaş'tan ayrılacağı açıklanan milli futbolcu Caner Erkin'in hangi takıma transfer olacağı belli oluyor. Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, tecrübeli sol bekin transfer tercihine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

00:12 - 27/06/2020 Cumartesi
Güncelleme: 00:31 - 27/06/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Beşiktaş'ta forma giyen milli futbolcu Caner Erkin'in transfer tercihi ortaya çıkıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli sol bekin yeni adresiyle ilgili olarak Rıdvan Dilmen, ses getiren bir iddiada bulundu.

Dilmen, bonservisini eline alacak olan Caner Erkin'in yeni sezonda büyük ihtimalle Fenerbahçe'ye transfer olacağını açıkladı. Dilmen, Caner Erkin için "Büyük bir sürpriz olmazsa muhtemelen Fenerbahçe'ye gidecek" ifadesini kullandı.

  • Hatırlanacağı üzere Caner Erkin, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Inter'e gitmiş ve aynı transfer dönemi içerisinde Beşiktaş'a kiralanmıştı. Milli futbolcu, transferinin gerçekleşmesi halinde yaklaşık 4 sene sonra yeniden Fenerbahçe forması giymiş olacak.
Caner Erkin'in futbol kariyeri
  • Milli futbolcu Caner Erkin, 4 Ekim 1988 tarihinde, Balıkesir Edremit’te dünyaya geldi. Futbol kariyerine, 2001 yılında, amatör olarak Edremit Kolej Spor’da başladı ve 2002 yılında, Vestel Manisaspor’a transfer oldu. 2002-2004 yıllarını, Vestel Manisaspor’un amatör kadrosunda geçirdikten sonra, 2004 yılında takımı ile sözleşme imzalayarak profesyonel oldu. 2004-2005 sezonunda, Manisaspor kadrosu altında 1. ligde top koşturan Erkin'in yıldızı, takımının 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Lig'e çıkması ile parladı. Süper Lig'deki ilk golünü Malatyaspor'a karşı kaydeden Erkin, 2004-2007 yılları arasında Manisaspor forması altında çıktığı 43 lig maçında, toplam 5 gol kaydetti. Caner Erkin, Vestel Manisaspor'dan sonra CSKA Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe, Inter ve Beşiktaş takımlarının formalarını giydi. Milli futbolcu şimdiye kadar Zico, Frank Rijkaard, Valeri Gazzaev, Aykut Kocaman, Ersun Yanal, İsmail Kartal, Vítor Pereira ve Şenol Güneş gibi teknik direktörler ile çalıştı.

#Caner Erkin
#Fenerbahçe
#Rıdvan Dilmen
4 yıl önce