|

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Skrtel ile vedalaşsın

Rıdvan Dilmen, Ankaragücü - Fenerbahçe karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu. Dilmen, sarı lacivertlilerin küme düşmeyeceğini belirtirken takımdan gönderilmesi gereken isimle ilgili çarpıcı bir mesaj verdi.

18:41 - 7/04/2019 Pazar
Güncelleme: 18:54 - 7/04/2019 Pazar
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen, Ankaragücü-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. 1-1 sona eren mücadele sonrasında konuşan Dilmen, önemli mesajlar verdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;

  • -Fenerbahçe'nin 14 deplasmanda 1 maç kazanması 3 teknik direktör olmasına rağmen. Fenerbahçe tarihinde 14 deplasmanda 1 galibiyet yoktur. Beklenen kadroyla çıktı Fenerbahçe sahaya. Golü bulabilecek pozisyonları d abuldu ve rakibe pozisyon vermeid 25 dakikalık süre içinde. Ama sonra klasik bir savunma arkasına atılan topta golü yediler.
  • -Mevcut kadronuzda Serdar, Skrtel, Sadık. Hepsi aynı tarzda oyuncular. Topla kat edemezler. Onların önlerinde oynayan Mehmet Ekici ise sprinter değil. Onun yedeğine baktığımız zaman Jailson da öyle değil. Tolgay da kat etme ortalaması düşüktür. Ndiaye'nin en büyük özelliği 2. bölgeyi hızlı geçebilmesidir. Mesele Dorukhan, Sosa...
  • -Roman'ı gözden çıkarmışlar sanırım. Roman'ın ayağı Skrtel'dan daha iyi. Bence biri gidecekse o adam Skrtel olmalı. Roman yanındakine topu verebiliyor.
  • -Fenerbahçe artık alt taraflardan kurtuldu diyebiliriz. Aldıkları puanlar yeter. Avrupa kupalarına katılamayacağı da kesin gibi. Bundan sonra gelecek sezonu düşünmeye zaten başlamışlar. Hedef bu olmalı artık.

#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
5 yıl önce