|

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe tahmininden vazgeçti

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlileri değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı sıralama tahminini de güncelledi.

Yeni Şafak
22:42 - 21/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 23:11 - 21/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi.
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi.

Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği maçta Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertlilerin Süper Lig'deki kötü gidişini değerlendiren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, çarpıcı mesajlar verdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;

-1-0 bitirmek için ne totemler yapıyordu Fenerbahçeliler. Cepteki 3 puan 1 ile kaldı, 0 ile de bitebilirdi. Ersun Yanal geldikten sonra hedefi, ikinci yarının lideri olmaktı.

-Ali Koç ve Ersun Yanal, Ayew'in bonservisini almak istiyorsa, bir kez daha düşünmeli. Ayew sol açık falan oynamaz. Darbe yersiniz oradan.

-Fenerbahçe muhtemelen 2 oyuncu alacak. Soldado'nun bu performansından sonra santrafor almazlar.

-Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 9 maçı var. Hiçbir maçı kolay değil. Fenerbahçe'ye hava yakalaması için 2 maçta 4 puan yetmez. Ben ilk 3 maçta 7 puan yaparsa Fenerbahçe'nin 5 ile 7 arasına oynayabileceğini düşünüyordum. Fenerbahçe, 20. hafta sonunda 23 puanda olur diye düşünüyorum.

-Ersun Yanal seneye kalırsa, kendi oynatmak istediği sistemi daha rahat oynayabilir. Bu yüzden Cocu kararı yanlıştı. Aykut Hoca ile devam edilse ya da Ersun Yanal ile başlansa daha farklı olurdu.



#Fenerbahçe
#Rıdvan Dilmen
#Bursaspor
5 yıl önce