|

Rıdvan Dilmen tartışma çıkartan pozisyon hakkında konuştu: Penaltı kararı doğru mu?

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Altay ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin son dakikasında İzmir ekibinin kazandığı penaltı hakkında konuşan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, pozisyonun penaltı olmadığını söyledi.

Haber Merkezi
21:21 - 4/12/2021 Cumartesi
Güncelleme: 21:29 - 4/12/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın çok kötü bir karşılaşma yönettiğini söyledi.
Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın çok kötü bir karşılaşma yönettiğini söyledi.

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Altay'ı konuk etti. Mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan bir pozisyon, tartışmalara neden oldu.

83. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda yaşanan pozisyonda, top Berkan Kutlu'nun eline temas etti. Hakem Cüneyt Çakır devam kararı verirken daha sonra VAR uyarısıyla tekrarını izlediği pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktanın başına geçen Bamba, topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2'ye getirdi.

  • "Kesinlikle penaltı değil"
  • Mücadele sonrasında TRT Spor'da açıklamalarda bulunan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın berbat bir maç yönettiğini söyledi. Penaltı pozisyonu hakkında da konuşan Dilmen, "Cüneyt Çakır maçın önüne geçti. Berbat bir maç yönetimi vardı. VAR yönetimi de aynı şekilde. Benim futbol görüşüme göre asla penaltı değil. Yakından, uzaktan alakası yok. Gördüğümüz açılardan bu şekilde" ifadelerini kullandı.

#Rıdvan Dilmen
#Cüneyt Çakır
#Galatasaray
2 yıl önce