|

Rıdvan Dilmen Tudor'u Osieck'e benzetti

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un antrenman metotlarını Fenerbahçe'nin eski antrenörü Holger Osieck'e benzetti.

Yeni Şafak
10:31 - 12/03/2017 Pazar
Güncelleme: 11:16 - 12/03/2017 Pazar
Diğer
Dilmen bugünkü yazısında  Tudor'un Galatasaray performansını değerlendirdi.
Dilmen bugünkü yazısında Tudor'un Galatasaray performansını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tudor'un kesinlikle bir sezon başı antrenörü olduğunu ifade eden Dilmen, Hırvat teknik adamın çok yükleme yaptığını ve fiziksel olarak bunu kaldırabilen oyuncularla çalışmak istediğini belirtti.



Dilmen'in, Sabah gazetesinde yer alan yazısında Igor Tudor değerlendirmesi şöyle;



  • "Bazı teknik adamlar vardır, Riekerink gibi, idmanı hafiftir. Takımın idman tempolarını gözlemlediğimde rahat çalıştıklarını fark ediyordum. Rölantidelerdi. Hiddink, dünyanın en deneyimli hocalarındandı, sevdiğim de bir insandır ama idman deyince 'Holger Osieck' derim. Beni kadro dışı da bırakmıştı ama bana çok şey katmıştı mesela. 1 saat 10 dakika idmanda gülmek bile yasaktı. Osieck ile Tudor'u çok benzetiyorum. Osieck bize bir idman yaptırıyordu, anlatamam. Bu antrenmanları kaldıramayız diyorduk ama sonra çok vasat bir kadroyla tamamen fiziki kapasitesiyle Beşiktaş'ın hegemonyasını kırmıştık."

#Rıdvan Dilmen
#Igor Tudor
7 yıl önce