|

Rıdvan Dilmen'den 'Aykut Kocaman' eleştirilerine tepki

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de yaşanan krizin Aykut Kocaman'a bağlanmasını eleştirdi. Dilmen, "Aykut Kocaman’ın aklı küçük hesaplar üzerinden işlemez" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
16:01 - 17/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:29 - 17/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe yönetimi Aykut Kocaman döneminde görev yapan 3 antrenörün görevine son vermişti.
Fenerbahçe yönetimi Aykut Kocaman döneminde görev yapan 3 antrenörün görevine son vermişti.

Kendi web sitesinde spor gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerabahçe'de yaşanan krize değindi. Bilgi sızdırma olayı ile ilgili Aykut Kocaman'a yapılan eleştirilere tepki gösteren Dilmen, "Aykut Hoca'nın aklı küçük hesaplar üzerinden işlemez. Ortamdan faydalanmaya çalışıp kendisine çıkar sağlamayı düşünmez" dedi.

Rıdvan Dilmen'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle;

"Gel' dediler geldi 'git' dediler gitti"
  • "Ali Koç’un açıklamalarının alt metinlerinde Aykut Kocaman’a kadar giden göndermeler mevcut. Aykut Kocaman ise kendi klasiği olarak bu konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmıyor, bu tavrı bence oldukça doğru. Aykut Kocaman gerek futbolcu, gerek sportif direktör, gerekirse de teknik direktör olarak Fenerbahçe tarihi açısından önemli bir isimdir. Sportif olarak kulübe büyük hizmetleri olmasının yanı sıra, kişilik olarak da hiçbir zaman kulübünü zor durumda bırakacak davranışlar içine girmemiştir. Aykut Kocaman’a “gel” dediler geldi, “git” dediler gitti, sonra yine “gel” dediler yine geldi. Sonra yine “git” dediler.
  • Ben Aykut Kocaman’la takım arkadaşıydım, futbolculuk dönemlerimizde. Enteresandır ki, oyunculuğumdan sonra kendisiyle daha yakın arkadaş olmaya başladık. 7 yıl aynı takımda oynuyorsunuz, sonraki 23 yılda da arkadaşlığınız büyüyerek devam ediyor. Tanıdığım Aykut Kocaman’a baktığımda; Fenerbahçelilerin, hatta tüm futbolseverlerin, Aykut Kocaman’ın gerek kişiliğiyle gerekse de Fenerbahçeliliğiyle ilgili olarak herhangi bir soru işareti barındırmaması gerektiğini düşünüyorum."
"Aykut Kocaman'ın hedef gösterilmesi canımı acıttı"
  • "Aykut Kocaman’ın aklı küçük hesaplar üzerinden işlemez. Ortamdan faydalanmaya çalışıp kendisine çıkar sağlamayı düşünmez. Bu yüzden, son dönemde yaşanan krizle hiçbir bağlantısı yoktur, çünkü aklı böyle çalışmaz. Kendisi sadece işine bağlı olup onu en doğru şekilde ifa etmeye çalışan karakterli bir arkadaşımızdır. Bu yüzden benim en çok canımı acıtan bilerek ya da bilmeyerek Aykut Kocaman’ın gerek yöneticiler gerekse de medya tarafından hedef gösterilmesidir.
  • Benim için de aynı şey geçerlidir, Aykut için de; bizim için Fenerbahçe Allah’tan ve ailemizden sonra gelen en büyük değerdir. Ee, Yaşar Kemal söylemiş, Fenerbahçeli olmak o kadar da kolay değildir."
#Aykut Kocaman
#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
6 yıl önce