|

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaşlı futbolcuya: Koronavirüs yaramış

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, derbide mücadelesiyle ön plana çıkan Beşiktaşlı Valentin Rosier için, "Allah affetsin, Rosier'e koronavirüs yaramış" dedi.

09:52 - 30/11/2020 Pazartesi
Güncelleme: 10:24 - 30/11/2020 Pazartesi
Diğer
Beşiktaşlı futbolcular maç sonu Kadıköy'de galibiyet üçlüsü çekti ve deplasman tribününün önünde büyük bir sevinç yaşadı.
Beşiktaşlı futbolcular maç sonu Kadıköy'de galibiyet üçlüsü çekti ve deplasman tribününün önünde büyük bir sevinç yaşadı.

Beşiktaş'ın 50. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-3 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlıların sağ beki Valentin Rosier'le ilgili dikkati çeken bir yorumda bulundu.


"Allah affetsin..."

Beşiktaş'ın derbiyi olağanüstü zor şartlarda oynadığını söyleyen Dilmen, "Allah affetsin, Rosier'e koronavirüs yaramış. Yetenekli takımlar bunlar. Bir tarafta 160 km arabası olan takım daha fazlasıyla oynuyor. Diğer tarafta da 180 km kapasitesi olan takım ama 100 ile oynuyor" ifadelerini kullandı.

  • Beşiktaş'ın sezon başında Sporting'den kiraladığı 24 yaşındaki Rosier, derbideki hırslı ve mücadeleci oyunuyla büyük beğeni topladı. Maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Fransız futbolcu, karşılaşmada bir sarı kart gördü.


#Valentin Rosier
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Rıdvan Dilmen
3 yıl önce