|

Rıdvan Dilmen'den 'Fenerbahçe'ye yeni hoca' mesajı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'yi değerlendirdi. Dilmen, "Fenerbahçe maalesef haftaya deplasmanda düşme hattında 1 puan önündeki Akhisarspor ile karşılaşacak" ifadesini kullanırken sarı lacivertlilerin teknik direktörü olması gereken isimle ilgili de sürpriz bir açıklama yaptı.

Yeni Şafak
22:14 - 3/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 22:23 - 3/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken sarı lacivertlilerin efsane isimlerinden olan Rıdvan Dilmen, flaş açıklamalarda bulundu.

Dilmen, "Fenerbahçe maalesef haftaya deplasmanda düşme hattında 1 puan önündeki Akhisarspor ile karşılaşacak" ifadesini kullanırken yeni teknik direktör ile ilgili olay bir çıkış yaptı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

  • "Koskoca Fenerbahçe'nin 14 hafta sonunda 27 puan kaybetmesi olağanüstü bir olaydır. Fenerbahçe geride kalan maçların hepsini kazansa, geçen sezonun şampiyonu Galatasaray'dan 1 puan eksik alıyor, geçen sezonki Fenerbahçe'den 2 puan fazla alıyor. Kimse Conte gelmez falan demesin, Fenerbahçe büyük bir kulüptür. Yapılanırsan, öyle yapılanırsın. Conte için de Fenerbahçe iyi bir kulüptür."
Ersun Yanal mesajı



#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
#Süper Lig
5 yıl önce