|

Rıdvan Dilmen'den Frey'e: Topu topçular tutar

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 1-0 yenildiği maçı yorumladı. Dilmen, mücadelenin hakemi Alper Ulusoy'a sert tepki gösterirken ikinci yarıda oyuna giren Frey ile ilgili de eleştirilerde bulundu.

Yeni Şafak
23:23 - 8/02/2019 Cuma
Güncelleme: 23:33 - 8/02/2019 Cuma
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Fenerbahçe'nin Kayserispor'a yenildiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlilerin kötü bir oyun oynadığının altını çizerken karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy'la ilgili çarpıcı mesajlar verdi. Rıdvan Dilmen, hakem kararlarının dışında ikinci yarıda oyuna dahil olan Frey ile ilgili de konuştu.

İşte Dilmen'in maç sonuna damga vuran açıklamaları;
  • "Fenerbahçe ister 11'e 10, ister 11'e 11 3 puanı hak etti mi? Etmedi. Kayserispor ise en kötü 1 puan almayı hak etti. Beraberlik kokan bir maçtı. Ama bunların hiçbiri hakemi ilgilendirmez. Sen gördüğünü çalacaksın. Frey top, mop tutamaz Ersun hocam. Frey'i 'top tutsun' diye aldı oyuna. Topu topçular tutar. Bu arkadaş vasat bir futbolcu. Frey'i 2. karttan artması lazım. Jailson gözünün önünde atağı kesti vermedi. O berbat maç yönettiğini biliyordu çünkü. Ama Alper Ulusoy'u ilgilendirmiyor bu. Frey ile değil Eljif Elmas ile ilk değişikliği yapacaksın hocam. Fizik olarak 25 Ekim'den beri oynamayan bir oyuncuyla başlamışsın o oyuncu da maçın hemen başında sarı kart görmüş. Alper hoca Ersun hoca ve son yarım saate Hikmet hoca ile mağlup oldu Fenerbahçe."

#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
#Kayserispor
#Frey
5 yıl önce