|

Rıdvan Dilmen'den Vitor Pereira yorumu: Bu kadar da olmaz

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrasında karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci'nin oyundan alınmasına çok şaşırdığını söyledi.

Haber Merkezi
10:28 - 30/11/2021 Salı
Güncelleme: 10:41 - 30/11/2021 Salı
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Göztepe ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin, lider Trabzonspor ile arasında olan puan farkı 12'ye yükseldi. Bu karşılaşma sonrasında mücadeleyi değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Pereira'nın oyuncu değişikliklerine çok şaşırdığını söyledi. TRT Spor'da açıklamalarda bulan Dilmen, Portekizli hocanın Fenerbahçe'yi çalıştırmaması gerektiğini vurgularken, şampiyonluk ihtimallerinin yüzde 1 olduğunu ifade etti. Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Fenerbahçe'den nefret eden yapar"

"Ligin daha 14. haftası ama Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali yüzde 1. Bugün Fenerbahçe'yi hiç sevmeyen, Fenerbahçe'den nefret eden bir adam olsa İrfan'ı çıkarır. Ya da rakibin hocası böyle bir şey yapabilir. Ali Koç'a da bir başkan olarak üzülüyorum ama teknik direktör inadını doğru bulmuyorum."

"Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapamaz"

"İrfan'ı çıkartırken bütün Türkiye 'Aaa' dediyse burada problem var. İrfan Can'ı çıkartan biri Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapamaz. İrfan Can'ı çıkartması aklımın ucundan geçmezdi. Berke'yi bile çıkartır derdim, İrfan demezdim."

  • "İngiltere'deki 6 büyük takımda da oynayabilecek isim"
  • "Sezon başından beri Fenerbahçe'de ilk kez Mesut üst üste iki maç oynadı. İrfan Can'ın da 90 dakika tamamladığı maç var mı, merak ediyorum. İrfan'ın çıkarken sinirlenmesi normal. İrfan Can, bugün İngiltere'deki 6 büyük takımda da oynayabilecek isim."

#Fenerbahçe
#Rıdvan Dilmen
#Vitor Pereira
2 yıl önce