|

Riekerink'ten Van Gaal taktiği

G.Saray'ın Hollandalı Teknik Direktörü, vatandaşını örnek alarak, kötü sezonu genç oyuncuları kazanarak avantaja çevirmek istiyor. Bunun için Soner, İbrahim, Kerem, Muhammed ve Gökay gibi genç isimleri A takım idmanlarına aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/03/2016 Cuma
Güncelleme: 03:34 - 25/03/2016 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink, kötü sezonu gençleri kazanarak avantaja çevirmek istiyor. Bu sezon Manchester United ile kötü bir sezon geçiren Hollandalı menajer Louis van Gaal, alt yapıdan A takıma çıkarttığı oyuncularla yükselişe geçti. Özellikle Rashford, Lingard gibi genç oyuncularla birlikte parladı. Riekerink de sarı-kırmızılı takımda aynı yolu izlemeyi düşünüyor. Milli arada U21'den Soner Gönül, İbrahim Demirbağ, U19'dan Kerem Çalışkan ve Muhammet Yeşilyurt, U17'den ise Gökay Güney'i A takımla idmanlara çıkarmaya başladı. Antrenmanlarda ön plana çıkan isimlere forma vermeyi düşünen Riekerink, Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olduğu dönemde A takıma çıkartılan Volkan Pala ile de özel olarak ilgileniyor.



Derbi için 28 Nisan talebi


G.Saray yönetimi terör olayları nedeniyle ertelenen F.Bahçe derbisinin 28 Nisan'da oynama kararı aldı. Yönetim kurulu ve teknik heyet, maç takvimini göze alarak belirlediği bu tarihle ilgili kararını TFF'ye bildirecek.



Muslera'dan rekor hazırlığı


Fernando Muslera, ülkesi adına yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. Muslera, Brezilya ve Peru maçlarında oynarsa, 78 maç ile Rodriguez'e ait olan Uruguay Milli Takımı'nda en çok forma giyen kaleci rekorunu kıracak.





#Van Gaal
#Riekerink
#Jan Olde Riekerink
#Fernando Muslera
8 yıl önce