|

Riera: Bu sene en iyi değilim

Şampiyonlar Ligi'nde CFR Cluj'u 3-1 yenmenin moraliyle gözünü Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı Süper Lig maçına çeviren Galatasaray'da İspanyol futbolcu Albert Riera iddialı konuştu.

Cihan
00:00 - 9/11/2012 Cuma
Güncelleme: 14:16 - 9/11/2012 Cuma
Yeni Şafak
Riera: Bu sene en iyi değilim
Riera: Bu sene en iyi değilim

Sarı-kırmızılı ekibin bugün yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Albert Riera, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki durumlarını belirleyecek önemli bir maç oynadıklarını belirterek şunları söyledi:

"CFR Cluj maçı bizim gruptaki durumumuz açısından çok önemliydi. Bir de büyük takımlar zor durumlarda önemli reaksiyonlar göstermesi gerekir, bu açıdan CFR Cluj maçı çok önemliydi. Biz de CFR Cluj karşısında bunu yaptığımız için çok mutluyuz. Gerçekten, gerçek Galatasaray gibi oynadık. Kendi oyun mantalitemizi sahaya yansıttık. Top bizde daha fazla kaldı. Pas oyununu daha fazla yapma şansı bulduk. Bunları yapınca da tabii gol şansları beraberinde geliyor. Bunun sayesinde de güzel bir galibiyet aldık. Şuanda gruptan çıkma adına her şey bizim elimizde. Bu bizim için çok önemliydi."

Albert Riera, CFR Cluj maçının geride kaldığını ve artık lige döndüklerini belirterek, "Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa gitmek istiyorsak her maçı kazanmamız gerekiyor. Pazar günü de çok zor bir deplasman bizi bekliyor. Maç sayımız her geçen gün artıyor ve bizim de bu tür maçları mutlaka kayıpsız atlatmamız gerekiyor." dedi.

Performansı ile ilgili bir soruya da cevap veren Albert Riera, "Önemli olan takım için hazır olabilmek. Bu hangi pozisyonda olursa olsun. Takım için bir eyler verebilmek. Ben de şuan bunu yapabildiğimi düşünüyorum. Biliyorsunuz ben geçen yıl kendi özeleştirimi yapabiliyordum, kendimi çok iyi bulmadığımı söylüyordum. Bu sene de çok çok iyi bulmuyorum kendimi. Mutlaka bunun daha iyisi var. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum, oynadıkça ve iyi performans gösterdikçe kendimi daha iyi hissediyorum. Bunun daha da iyisi var. Bunu yapmaya çalışıyorum. Geçen sene en kötü oyuncu değildim, bu sene de en iyi oyuncu değilim. Mutlaka daha da iyisi var. Bunun daha da iyisini yapabileceğimi düşünüyorum. " diye cevap verdi.

11 yıl önce