|

Rijkaard'ın tercihi Jo

Hollandalı çalıştırıcı, F.Bahçe karşısında yeterince hazır bulmadığı Baros'u kenarda tutacak, maça Jo ile başlayacak. Arda ve Keita diğer gol ayakları olacak.

Abdullah EĞİLMEZ
00:00 - 27/03/2010 Cumartesi
Güncelleme: 23:32 - 26/03/2010 Cuma
Yeni Şafak
Rijkaard'ın tercihi Jo
Rijkaard'ın tercihi Jo

Fenerbahçe derbisi yaklaştıkça teknik direktör Frank Rijkaard'ın da kadro kurma sıkıntısı büyüyor. Sakatlığı bulunan Arda konusunda kulüp doktorlarından net cevap bekleyen Hollandalı çalıştırıcı, Fenerbahçe derbisinde orta alan ve forveti nasıl kuracağı konusunda net kararını hala veremedi. İleri üçlü de Keita'nın yeri net ama Hollandalı çalıştırıcı Jo-Baros arasında net kararını vermiş değil. Baros'un daha yeni sakatlıktan çıkması ve buna nazaran Jo'nun daha hazır olması Brezilyalı golcünün elini güçlendiriyor.

Arda'nın oynayacak olması nedeniyle Caner ve Giovani Dos Santos'un ikisini de kesmek zorunda kalacak olan Frank Rijkaard'ın ileri üçlüyü Keita-Arda-Jo şeklinde kurması bekleniyor. Sarı-kırmızılı takımın orta sahasında ise Mustafa Sarp-Barış-Elano ter dökecek. Kalede Leo Franco'ya forma vermesi beklenen Hollandalı teknik adamın, savunmada ise Sabri-Emre Güngör-Lucas Neill-Hakan Balta dörtlüsünü sahaya sürmesi planlanıyor.



14 yıl önce