|

Rijkaard'la çalışmak gurur verir

Galatasaray'ın transfer listesindeki Misimovic, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Wolfsburg'un Boşnak yıldızı, transferin 1-2 gün netleşebileceğini belirtirken, Galatasaray hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu.

00:00 - 17/08/2010 Salı
Güncelleme: 10:52 - 17/08/2010 Salı
Yeni Şafak
Rijkaard'la çalışmak gurur verir
Rijkaard'la çalışmak gurur verir

Lorik Cana ve Juan Pablo Pino'nun ardından transferde sesizliğe bürünen Galatasaray çok önemli bir yıldızı kadrosuna katarak suskunluğunu bozmayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların hedefinde Wolfsburg'un Boşnak futbolcusu Zvjezdan Misimovic yer alıyor.


NTV Spor'un telefonla ulaştığı Misimovic de Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini doğrularken, sarı-kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktı.


Telefon aracılığıyla Dilara Gönder'in sorularını yanıtlayan Boşnak yıldız, Türk ligini yakından takip ettiğini ve Galatasaray'ı çok iyi bildiğini ifade ederek, transferin gerçekleşmesi halinde teknik direktör Frank Rijkaard ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.


Hem Almanya'dan hem de Avrupa'nın başka ülkelerinden birçok takımın kendisine teklifte bulunduğunu belirten Misimovic, transferinin 1-2 gün içinde netleşeceğini ifade etti.


Yine NTV Spor'a konuşan Boşnak oyuncunun menajeri Fali Ramadani de Misimovic'in İstanbul'a gelmeye sıcak baktığını söyledi.


Misimovic'in başka taliplerinin de olduğunun kaydeden Fali Ramadani, Wolfsburg'un Juventus'ta forma giyen Diego ile anlaşması durumunda Boşnak oyuncuyu satabileceğini belirtti.


14 yıl önce