|

Rıza Çalımbay: Alper Potuk'u istiyorum

Süper Lig'in ilk devresini lider olarak tamamlayan Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçeli oyuncu Alper Potuk'u kadrosunda görmek istediğini açıkladı.

09:40 - 2/01/2020 Perşembe
Güncelleme: 09:47 - 2/01/2020 Perşembe
Diğer
Alper Potuk 2013 yılında 7.25 milyon euro karşılığında Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
Alper Potuk 2013 yılında 7.25 milyon euro karşılığında Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Sivasspor'da gözler transferlere çevrildi. Yiğido'da teknik direktör Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de forma giyen Alper Potuk ile ilgilendiğini ifade etti.

Radyospor'a konuşan Rıza Çalımbay, "Sezona eksik bir kadroyla başladık. Sezon öncesinde eksik kadroyla çok iyi idmanlar yaptık ve kamp dönemini iyi geçirdik. Takımımızda güzel bir uyum oldu ve başarı geldi. Ara transfer döneminde 3 ya da 4 oyuncuyu kadromuza katacağız. Alper Potuk benim yakından tanıdığım bir futbolcu. Alper Potuk, Fenerbahçe'den ayrılırsa Alper de Sivasspor'u isterse bu transferin olmaması için hiçbir neden yok. Alper'i takımımda görmek isterim. Emre Kılınç ve Mert Hakan için ocak ayında gitmek zor olabilir. İki futbolcumuzda takımımızda devam edecekler." ifadelerini kullandı.

  • Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Alper Potuk 2'si Türkiye Kupası'nda olmak üzere bu sezon toplam 7 karşılaşmada görev yaptı.

#Fenerbahçe
#Alper Potuk
#Sivasspor
4 yıl önce