|

Rıza Çalımbay imzayı attı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, geçen dönem başarılı bir grafik sergileyen teknik direktör Rıza Çalımbay ile yeniden anlaştı. Tecrübeli teknik direktör kendisini 1 yıllığına daha kırmızı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yeni Şafak
16:04 - 15/06/2015 الإثنين
Güncelleme: 17:01 - 15/06/2015 الإثنين
IHA

Mersin HiltonSa Otel'deki imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, geçen sezon lige yeni çıkan bir takım ve yeni oluşan bir kadro olarak başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, hiç kimsenin beklemediği bir performans gösterdiklerini söyledi. Herkesin ilk düşen takımın Mersin İdman Yurdu olacağı şeklinde bir düşünceye sahip olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Ama baktığınız zaman bugün geldiğimiz yer ve konumumuz çok önemli. Tabi bunlar kolay olmadı, çok mücadele ettik, çok çalıştık. Hep birlikte sezonu en iyi yerde kapattık. Yeni oluşan bir kadronun ligi 47 puanla 7. sırada bitirmesi gerçekten büyük bir başarıdır" dedi.



'Mükemmel bir lig geçirdik'

Teknik direktör Rıza Çalımbay ise tekrar Mersin İdman Yurdu ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.


Geçen dönem çok zor bir sezon geçirdiklerini dile getiren Çalımbay, "Kimsenin beklemediği veya farklı şeyler beklediği durumda biz daha iyi şeyler yaptık. Biz bu daha iyi şeyleri yaparken daha da iyi olabilirdi. Ama maalesef bazı aksilikler oldu veya eksikliklerimiz oldu. Ona rağmen mükemmel bir lig geçirdik" ifadelerini kullandı.



Çok iyi bir taraftara sahip olduklarını kaydeden Çalımbay, "Özellikle unutamayacağım maçlardan biri Eskişehir maçıdır. Biz o maçı aldıysak taraftarımızın sayesinde aldık. 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen inanılmaz bir şekilde destek verdiler. Bu desteğin bu sene daha çok sürmesi gerekiyor. Bir bütün olmamız gerekiyor. Taraftarımız, yönetim, teknik heyetimizle birlikte bir bütün olarak hareket etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.


#mersin idmanyurdu
#rıza çalımbay
#imza
٪d سنوات قبل