|

Rıza Durmisi Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı

Yaz transfer döneminde adı sıklıkla Fenerbahçe ile anılan Danimarkalı oyuncu Rıza Durmisi, sarı-lacivertli kulüple görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Haber Merkezi
16:52 - 20/11/2019 Çarşamba
Güncelleme: 17:02 - 20/11/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Sakatlığından dolayı bu sezon forma giyemeyen Durmisi, geride bıraktığımız sezon Lazio'da 19 karşılaşmada görev yapmıştı.
Sakatlığından dolayı bu sezon forma giyemeyen Durmisi, geride bıraktığımız sezon Lazio'da 19 karşılaşmada görev yapmıştı.

Transfer döneminde sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Danimarkalı oyuncu Riza Durmisi ile ilgilenmişti. Fakat oyuncunun sakatlığından dolayı sarı-lacivertliler bu transferden vazgeçmişti.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan 25 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Sadece sarı-lacivertli kulüpten teklif almadığını belirten Durmisi, İspanya'dan da görüştüğü takımlar olduğunu kaydetti.

  • Durmisi, "Benimle en çok ilgilenen kulüp Fenerbahçe. Ara transfer dönemi için görüşmelerimiz sürüyor. Fenerbahçe, benimle, menajerimle ve Lazio ile görüştü. Ancak İspanya'dan da teklifler var." ifadelerini kullandı.


#Rıza Durmisi
#Fenerbahçe
#Lazio
4 yıl önce