|

Roberto Carlos: Çok iyi yerlere geleceğiz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Bu sezon takımımızla çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.

Aa
00:00 - 6/07/2013 Cumartesi
Güncelleme: 15:55 - 6/07/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Roberto Carlos: Çok iyi yerlere geleceğiz
Roberto Carlos: Çok iyi yerlere geleceğiz

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdüren Sivasspor'da, Brezilyalı teknik direktör Carlos, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Carlos, 2 gündür yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirterek, "Önemli olan şu anda takım içindeki atmosfer. Atmosferimiz şu anda çok güzel. Herkes arzulu, istekli, çok hırslı bir şekilde antrenmanlara devam ediyor. Her şeyden önemlisi de bu. Bunu devam ettirip sezon içinde de çok iyi antrenmanlar ve çok iyi maçlar geçirmeyi istiyoruz" diye konuştu.

İstanbul'daki sağlık kontrollerinin ardından gece uçakla kente gelen yeni transferler Cicinho ve Hernan Rengifo'nun kadroya dahil olmasıyla Sivasspor'un kalitesinin artacağını vurgulayan Carlos, şunları söyledi:

"Onlar şu anda takımımızda var olan kaliteye yardım etmek için geldiler. Çok kaliteli bir takımımız var. Onlar da katıldığı zaman daha da üst seviye bir takım olacağız. Bu sezon takımımızla çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Futbolcular dışında Brezilya'dan getirilen kondisyoner Valmir Cruz da çok profesyonel bir hoca. Onun da takımımızın antrenmanlarına çok iyi şeyler katacağına inanıyorum."

Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Diego Lugano'nun isminin Sivasspor ile anıldığının belirtilmesi üzerine Carlos, "Zaten bir futbolcuyu düşündüğümüz zaman, anlaşacak olduğumuz zaman onunla ilgili size de haber geliyor ama Lugano'yla ilgili hiçbir zaman böyle bir şey olmadı. Onunla ilgili takımımızda hiçbir konu geçmedi. Lugano'yla ilgili herhangi bir görüşümüz yok" diye konuştu.

Cicinho ve Renfigo, akşam idmanında takımla çalışacak

Bu arada, Carlos yönetiminde gerçekleşen idmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri yaptı. İstasyon çalışmasının ardından çift kale maçla devam eden antrenman, açma germe hareketleriyle sona erdi.

İzinli olan kaleci Milan Borjan ile yeni transferler Cicinho ve Hernan Rengifo idmanda yer almadı. Cicinho ve Reginfo'nun akşam yapılacak antrenmanda takımla çalışacağı belirtildi.

11 yıl önce