|

Roberto Carlos Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'u 2 yıllığına renklerine bağladı.

Yeni Şafak
00:00 - 6/06/2007 Çarşamba
Güncelleme: 12:05 - 6/06/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Roberto Carlos Fenerbahçe'de
Roberto Carlos Fenerbahçe'de

Dün gece geç saatlerde Türkiye'ye gelen menajeri Dino Pasalic ile her konuda anlaşma sağlandığını ve önümüzdeki günlerde oyuncunun Türkiye'ye geleceğini açıklayan asbaşkan Murat Özaydınlı "Fenerbahçe geleneklerine uygun bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Herkesin Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür etmesi lazım. Geçmişte sıradan bazı oyuincuları bile konuşurken bir hayli zorlanıyorduk. Ne mutlu ki bugün efsane olmuş oyuncuları bile transfer ederken artık hiç zorlanmıyoruz. Çünkü yaklaşık 2 yıldır bütün ülkelerde Fenerbahçe konuşuluyor. Bu hepimiz için önemli bir hedef. Bu düşünce daha da büyüyecek. Roberto için transfer görüşmemiz 15-20 dakikayı geçmedi.Prensiplerimizi anlattık ve transfer bitti. zaten Dino geç saatlerde Türkiye'ye geldi. Başkanımız ve ben stadyumda yapılan gösterilerin provasını izledik. Daha sonra birlikte yemek yedik ve transfer gerçekleşti.Bu Fenerbahçe camiasının gücüyle oluyor. Bu sinerjiyle oluyor bütün bu transferler" dedi.



FBTV'den yapılan canlı yayınla açıklanan transferde Murat Özaydınlı, yönetici Neşet Yalçın, Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasalic daha sonra efsane oyuncu Carlos'a telefonla canlı bağlanarak onun görüşlerini aldı.


Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasaliç ise, Roberto Carlos'un geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'ye gelmek istediği fakat sözleşmesi nedeniyle geçen yıl gelemediğini söyledi. Pasaliç; "Carlos geçtiğimiz yıl gelecekti. Fakat sözleşmesi sürüyordu. Bu yüzden bu yıl için Fenerbahçe'ye söz verdi. Carlos söz verirse tutar" dedi.


17 yıl önce