|

Robinho: Alex keşke Türkiye'de olsaydı

Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı golcüsü Robinho verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
10:44 - 15/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:04 - 15/02/2018 Perşembe
Diğer
Robinho Sivasspor formasıyla ilk golünü Kayserispor'a karşı kaydetti.
Robinho Sivasspor formasıyla ilk golünü Kayserispor'a karşı kaydetti.

Demir Grup Sivasspor'da forma giyen golcü futbolcu Robinho, verdiği röportajda milli takım ve Alex de Souza ile ilgili açıklamalar yaptı.

Fanatik'e konuşan Brezilyalı yıldızın sözlerinden öne çıkanlar şöyle;
  • Daha önce Türkiye'den hiç teklif almamıştım. İlk teklif Sivasspor'dan geldi ve şimdi buradayım. Gözlemlerim, çok zor ve kaliteli bir lig mücadelesi olduğu yönünde. Özellikle sert stoperler var. Forvetler de çok iyi, gol atmanın zor olduğunu ilk 3 hafta içinde gördüm. Genel durumumuz itibariyle şu an için şampiyonluk yarışı bizi pek ilgilendirmiyor. Fakat bundan sonra her maçı takımımın kazanması için üzerime düşeni yapacağım.
"Keşke Alex Türkiye'de olsaydı ve..."
  • Türkiye'de ve dünyada çok fazla Brezilyalı oyuncu oynuyor. O yüzden her ligde arkadaşım var. Türkiye’de şu an Beşiktaş'tan Love ile görüşüyorum. İkimiz de aynı hafta gol attık ve ikimiz adına da iyi oldu. Hem ben hem de Love gollere devam edeceğiz. Unutmadan söylemek isterim; keşke çok iyi arkadaşım olan Alex de Souza da hala Türkiye'de olsa ve oynasaydı.

"Benim için en iyisi Ronaldo"
  • Sayamayacağım kadar ünlü ve yetenekli futbolcu ile oynadım. Fakat doğrusunu söylemek gerekirse bunlar arasında benim için en iyisi Ronaldo. Onunla oynayanlar bilir; O gerçek bir fenomendir... Brezilya Milli Takımı'nda oynamak benim için zor görünüyor ama futbolda ne olacağı belli olmaz. Ben Sivasspor'da çok çalışıp yine milli takımda olabilmek için elimden geleni yapacağım.

#Robinho
#DG Sivasspor
6 yıl önce