|

Rodallega Avrupa'yı istiyor

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Kolombiyalı futbolcu Hugo Rodallega ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, ''Trabzonspor'a adapte oldum. Ana hedefimiz, önümüzdeki 7 maçtan istediğimiz sonucu alıp Avrupa Ligi'ne katılmak'' diye konuştu

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/04/2017 Pazar
Güncelleme: 09:39 - 16/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
Kolombiyalı golcü, çıkışlarının süreceğini söyledi.
Kolombiyalı golcü, çıkışlarının süreceğini söyledi.

Trabzonspor'un devre arasında büyük uğraşlar sonunda Akhisar Belediyespor'dan kadrosuna kattığı Kolombiyalı futbolcu Hugo Rodallega, ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de mutlu olduğunu belirten Rodallega, ''Her şey çok güzel, yeni ekibime adapte oldum. Yeni arkadaşlarımla uyum sağlamaya çalışıyorum. Şu an her şey çok iyi gidiyor'' dedi. Bordo-mavili takımda ne kadar oynayacağıyla ilgili soruyu da cevaplayan Rodallega, ''Trabzonspor ile iki yıllık sözleşme imzaladım. Herkes Akhisar Belediyespor'dan geldiğimi ve diğer takımlardan da teklif aldığımı biliyor. Şu an Trabzonspor'dayım ve takımımın hedeflerini yerine getirmek istiyorum" diye konuştu.

7 HAFTADA HEDEFİMİZE ULAŞABİLİRİZ

Bordo-mavili takımdaki hedeflerinden de bahseden Rodallega, ''Trabzonspor'la birlikte ana hedefimiz Avrupa Lig'ne katılma hakkı kazanmak. 5 puan gerideyiz ama bu büyük bir fark değil. Umarım kalan 7 haftada hedefimize ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı. Kolombiyalı futbolcu, "Uzun süredir Avrupa'da oynadım. Ülkeme veya Güney Amerika'da dönmeyi hiç düşünmedim. Geri dönebildiğim zaman mutlu olacağım" diyerek kariyerini ülkesinde noktalayacağının sinyallerini verdi. Ülkesinin takımlarından teklif aldığını doğrulayan Rodallega,"Ülkemdeki futbol rotasını kaybetmemek için sürekli iletişimde kalmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

#Trabzonspor
#Hugo Rodallega
7 yıl önce