|

Rodrigues zam istiyor

Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla Galatasaray taraftarlarının sevgilisi olan Gary Rodrigues, kazancının 2 katına çıkarılmasını istedi. Kendisinden daha az katkı yapan isimlerin fazla para kazandığını söyleyen Yeşil Burun Adalı futbolcunun talebi yıllık 2.5 milyon Euro.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/06/2018 Salı
Güncelleme: 03:20 - 5/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Gary Rodrigues, kazancının 2 katına çıkarılmasını istedi.
Gary Rodrigues, kazancının 2 katına çıkarılmasını istedi.

Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi’ne yönelik olarak transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da mevcut kadro içerisindeki oyuncuların maaşları konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda bu sezon gösterdiği başarılı performasla ön plana çıkan ve taraftarların gözdesi durumuna gelen Gary Rodrigues, yıllık ücretinin yukarı çekilmesini istedi. Takımda birçok ismin kendisinden çok daha fazla para kazanmasını örnek gösteren 27 yaşındaki futbolcu, mevcut kazancının yaklaşık 2 katını talep etti. Sarı-kırmızılı kulüple 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve sezon başına 1 milyon 350 bin Euro ücret kazanan Yeşil Burun Adalı oyuncu, Galatasaray yönetiminden 2.5 milyon Euro yıllık ücret talep etti. Yıldız futbolcunun bu talebinde, takımda özellikle kadroya giremeyen oyuncuların kendisinden daha fazla para kazanmasının yattığı öğrenildi.

DEVLER LİGİ’Nİ GÖRMEK İSTİYOR

Bu sezon Galatasaray formasıyla 40 maça çıkıp 10 gol ve 11 asistlik performans gösteren Rodrigues, özellikle yedek kulübesinde oturan Eren Derdiyok ile Maicon’dan az ücret kazanması nedeniyle böyle bir istekte bulundu. Başarılı bir performans ortaya koyduğunu ancak kendisinden daha az katkı yapan isimlerin fazla para kazandığını ifade eden 27 yaşındaki futbolcu, bir yandan da kalmak istediğini ifade etti. “Galatasaray’da kalıp Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum” diyen Rodrigues, zamı alırsa takımda kalacak. Eren, yıllık 2 milyon 150 bin Euro, Maicon ise 2 milyon 200 bin Euro kazanıyor. G.Saray yönetiminin, yükselen performansıyla birlikte talipleri artan başarılı kanat oyuncusunu elde tutmak için ücrette iyileştirmeye gideceği ve Rodrigues’in istediği fiyata çıkmasa da orta yolun bulunacağı ifade edildi.

  • Xherdan Shaqiri’den G.Saray’a yeşil ışık
  • Galatasaray’ın transfer gündeminin üst sıralarında yer alan Xherdan Shaqiri, Alman basınına yaptığı açıklamada ilk hedefinin İngiltere Premier Lig olduğunu, ancak diğer seçenekler için de kapısının kapalı olmadığını dile getirdi. “Gelecek sezon için planının ne?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Shaqiri, ‘’Stoke City’den ayrılacağım. İngiltere’de kalmayı isterim ama diğer opsiyonları da göz ardı etmiyorum” diyerek açık kapı bıraktı.

Trezeguet için düğmeye basıldı

Galatasaray’ın transfer hedefleri arasında yer alan Mahmoud Trezeguet için resmi girişimlere başladığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı ekibin idarecilerinin, İtalya’da kamp yapan Mısır Milli Takımı’nın kampına giderek 23 yaşındaki oyuncu ile görüşme yapacağı belirtildi.

#Galatasaray
#Rodrigues
6 yıl önce