|

Rodriguez aslan Melo gidiyor

G.Saray, Real Madrid’in 21 yaşındaki oyuncusu Joje Rodriguez Martinez’i kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılıların bonservis ödemeden gerçekleştirdiği transferi Melo’nun menajeri Jose Rodriguez bitirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 03:43 - 28/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray, Inter'e gitmesi beklenen Felipe Melo'nun yerini Jose Rodriguez Martinez ile doldurdu. Real Madrid alt yapısında yetişen İspanyol futbolcu, geçen sezonu Deportiv La Coruna takımında kiralık geçirmişti. Galatasaray adına bu transferi sürpriz bir isim gerçekleştirdi; Melo'nun menajeri Jose Ronriguez. Inter, Melo'ya karşılık teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun istediği Guarin ve Medel'i kesin olarak veremeyeceklerini söyleyince devreye Melo'nun menejeri girdi. Oyuncusunun sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı için bastıran Rodriguez, Hamzaoğlu'nun da takip etttiği Real Madridli oyuncuyu bedelsiz olarak alabileceğini söyledi. Yapılan görüşmeler sonrasında sarı-kırmızılı ekip 1.80 boyundaki ön liberoyu bedelsiz kadrosuna katarken, anlaşmaya özel madde konuldu. Sözleşmede yer alan maddeye göre Real Madrid, genç oyuncunun 4 yıllık süre içerisinde bir başka takıma transfer olması halinde satışından yüzde 50 pay alacak. İspanyol oyuncu ise transferden yıllık 750 bin Euro, maç başı ise 10 bin Euro alacak. Bu arada Galatasaray'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan ve 2 Ağustos'ta İnter ile oynanacak maçta sarı-kırmızılı taraftarlara veda edecek olan Melo'ya muhteşem bir veda hazırlandığı öğrenildi.



Aslan'ın son rakibi Nice


G.Saray, Avusturya'daki son hazırlık maçında bugün Nice takımı ile karşılaşacak. Lavanttal Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.15'te başlayacak. Maç D Smart'tan ekrana gelecek.





#Galatasaray
#melo
#Jose Rodriguez Martinez
#Hamza Hamzaoğlu
9 yıl önce