|

Roma Real'i penaltılarla geçti

Avrupa'nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda İtalya'nın AS Roma takımı, İspanyol ekibi Real Madrid'i penaltı atışları sonunda 7-6 yendi.

Yeni Şafak
15:53 - 18/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:04 - 18/07/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın ilk maçında İspanya'dan Real Madrid ve İtalya'dan AS Roma karşılaştı. İtalyan ekibinde Salih Uçan ilk 11'de sahaya çıkarken Real, yeni teknik direktörü Rafael Benitez'le ilk kez sahadaydı.



Maçın normal süresi 0-0 bitince penaltılara geçildi. Roma'da Pjanic, Llajic, Destro, Florenzi, Iturbe, Parades ve Keita atışları gole çevirdi. Real Madrid'deyse Vazquez, Kroos, Lucas Silva, Isco, Benzema, Naco atışlarını gole çevirdi. İspanyol ekibinde ilk penaltıyı atan Vazquez yedinci atışta yeniden topun başına geçse de kaleciyi geçemedi ve Roma penaltıları 7-6 kazandı.



Uluslararası Şampiyonlar Kupası üç ayrı etaptan oluşuyor. Avustralya etabında (18-24 Temmuz) Real Madrid ve Roma'nın yanı sıra Manchester City de var ve bu üç ekip birbirleriyle karşılaşacak.



Çin etabında (25-30 Temmuz) Real Madrid, AC Milan ve Inter bulunuyor. Kuzey Amerika ve Avrupa Etabında (11 Temmuz-5 Ağustos) New York Red Bulls, Los Angeles Galaxy, Manchester United, America, Barcelona,Chelsea, Benfica, Paris Saint Germain, Fiorentina ve San Jose Earthquakes yer alıyor.










#New York Red Bulls
#Los Angeles Galaxy
#Manchester United
#America
#Barcelona
#Chelsea
#Benfica
#Paris Saint Germain
#Fiorentina
#2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası
#Real Madrid
#Roma
#Salih Uçan
9 yıl önce