|

Romalı futbolculara Endonezya şoku

İtalya Seria A Ligi ekiplerinden Roma kulübü hazırlık maçı için geldiği Endonezya'da pasaport kontrolü sırasında beş futbolcusunun ülkeye girişine izin verilmedi.

Yeni Şafak
10:49 - 25/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 08:01 - 25/07/2015 Cumartesi
AA

"Roma-Endonezya Günü 2015" sloganıyla taraftarıyla buluşmak için düzenlenen organizasyona katılan Roma kulübü oyuncuları Seydou Doumbia, Gervinho, Victor Ibarbo, Adem Ljajic and Antonio Sanabria'nın havaalanı polisi tarafından ülkeye girişlerine izin verilmedi. Pasaport kontrolünde sorun yaşayan beş futbolcu ilk uçakla İtalya'ya geri döndü.



Roma CEO'su Italo Zanzi yaptığı açıklamada yaşanan durumun çok sinir bozucu olduğunu belirtirken, "5 futbolcumuz açık bir nedeni olmadan pasaport kontrolü sırasında problem yaşadı. Endonezya polisi beş futbolcumuzun ülkeye girişine izin vermedi. Futbolcularımız İtalya'ya geri dönmek zorunda kaldı" diye konuştu.



Yaşanan durumun bir hayal kırıklığı olduğunu söyleyen Zanzi, "Futbolcularımız bu organizasyona katılmak için büyük bir efor sarf etti. En önemlisi de Endonezyalı Roma taraftarları bu beş futbolcumuzu göremeyecek" dedi.



#AS Roma
#Roma-Endonezya Günü 2015
#pasaport kontrolü
#Seydou Doumbia
#Gervinho
#Victor Ibarbo
#Adem Ljajic
#Antonio Sanabria
9 yıl önce