|

Romaric bombası

Bordo-mavili kulüp, 27 yaşındaki futbolcu için 3 milyon euro olan bonservis bedelini ödemeyi kabul ederek Sevilla'ya teminat mektuplarını yolladı. Trabzonspor'un Romaric'e 5 yıllık sözleşme imzalatacağı belirtildi. Trabzonspor, Klose'ye de son teklifini sundu, Alman yıldız ise düşünmek için süre istedi.

Kamil Anahar
00:00 - 4/06/2011 Cumartesi
Güncelleme: 03:08 - 4/06/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Romaric bombası
Romaric bombası

Trabzonspor, transferde ikinci bombasını patlattı. Daha önce Sevilla'dan Didier Zokora'yı kadrosuna katan bordo-mavililer yine İspanyol kulübünün Fildişili orta saha oyuncusu Koffi Romaric'le de anlaşma sağladı. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Trabzonspor, gruplara kalabilmek ve yeni sezonda da şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Romaric için kulübü Sevilla'ya 3 milyon euro olan bonservis bedelini ödemeyi kabul eden bordo-mavili yönetim, İspanyol ekibine teminatları gönderdi ve cevap beklemeye başladı. Sevilla'nın bir iki gün içerisinde bordo–mavili kulübe olumlu cevap yanıt vermesi bekleniyor. Yüksek şut ve pas isabet oranıyla tanınan Romaric, bu sezon Sevilla formasıyla 26 maça çıktı ve 1 kez fileleri havalandırdı. Trabzonspor'un bu sezon toplam 1559 dakika sahada kalan 27 yaşındaki Fildişi sahilli futbolcuyla 5 yıllık sözleşmeye imza attırması bekleniyor.

MİROSLAV KLOSE SÜRE İSTEDİ

Trabzonspor, uzun zamandır gündeminde olan Alman yıldız golcü Miroslav Klose ve menajeriyle dün Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir araya geldi. Başkan Sadri Şener'in bizzat katıldığı görüşme yaklaşık 1. 5 saat sürdü ve bordo-mavili ekip Klose'ye teklifini sundu. Alman futbolcunun da teklife çok sıcak baktığı ancak Lazio'nun devreye girmesinden dolayı kafasının karışık olduğu öğrenildi. Aynı zamanda Klose'nin Trabzon'da yabancı dil eğitimi veren bir okulun olmaması nedeniyle de sıkıntı yaşayacağı belirtildi. Klose'nin Trabzonspor'dan düşünmek için kısa bir süre istediği belirtildi.


13 yıl önce