|

Ronaldinho 1 aylığına rafa kalktı!

Beşiktaş'ın gündemindeki süper starın menajeri Roberto Assis, Ahmet Nur Çebi'ye 'Bu konuda Brezilyada çok haber çıkıyor. Bu da tepkileri neden oluyor. Görüşmeleri Ocak ayına kadar donduralım' dedi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 15/11/2013 Cuma
Güncelleme: 00:41 - 15/11/2013 Cuma
Yeni Şafak
Ronaldinho 1 aylığına rafa kalktı!
Ronaldinho 1 aylığına rafa kalktı!

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı süper star Ronaldinho transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sessiz sedasız İstanbul'a gelen brezilyalı oyuncunun menajeri Roberto Assis, siyah-beyazlı kulüp ile yaptığı görüşmede transfer görüşmelerinin Ocak ayına kadar rafa kaldırılması ricasında bulundu. Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet nur Çebi ile görüşen Assis, bu transfer görüşmelerinin uzamasının futbolcuya da zarar verdiğini ifade etti. Assis'in Çebi'ye 'Belki burada fazla görülmüyor olabilir. Ama Brezilya'da bu haberler çok çıkıyor. Ronaldinho da bu yüzden tepki alıyor ve morali bozuluyor. Bu nedenle Ocak ayına kadar bu görüşmelere rafa kaldıralım. Ara transfer döneminde Türkiye'ye tekrar geleceğim. O zaman görüşmelere devam edelim' ricasında bulundu. Ahmet Nur Çebi'nin bu görüşe saygı duyduğu ve Ocak ayına kadar bu transferle ilgili başka bir görüşmede bulunmama kararı aldığı öğrenildi.

DOKTORUNU BİLE ŞAŞIRTTI

Atletico Mineiro'da forma giyen süper star, yaşadığı sakatlık sonrasında tekrar sahalara dönmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan yıldız futbolcunun iyileşmesinin daha çabuk gerçekleştiği açıklanmıştı. Tedaviye olumlu yanıt verdiği için sahalara dönmesinin daha erken olacağı belirtilen Ronaldinho'nun takımıyla 11-21 Aralık tarihleri arasında Fas'ta düzenlenecek olan FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda forma giymesi bekleniyor. Kulüp doktoru Rodrigo Lasmar,daha önce yaptığı açıklamada Ronaldinho'nun bu kadar kısa süre içinde iyileşmesine şaşırdığını vurgulayarak, 'İhtiyatlı davranmak zorundayız. Ancak testler sakatlığının çabuk geçeceğini gösteriyor. Topla çalışmalara da başladı' sözleriyle müjdeyi vermişti.

Olimpiyat'a dönüş!

Siyah-beyazlı yönetim, tadilatı süren Olimpiyat Stadı'na geri dönmek için giri-şimlere başladı. Seyircisiz oynama cezasının biteceği Sivas maçıyla birlikte yeniden Olimpi-yat'a dönme istediğini stat müdürlüğüne ileten yönetim, 'Sadece turnike girişlerini tamir edin. Büyük tamiratı erteleyin. Kalan maçlarımızı burada oynayalım' teklifinde bulundu. Tadilatın 1 yıl süreceğini belirten yetkililer, son kararı Olimpiyat Komitesi'nin vereceğini ifade etti.

11 yıl önce