|

Ronaldinho geri dönüyor

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United takımı, Brezilya ve Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Ronaldinho’yu İngiltere’ye getirmek için girişim yaptığı iddia edildi.

Yeni Şafak
16:28 - 20/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:39 - 20/02/2016 Cumartesi
Diğer

Avrupa'da Paris Saint Germain, Barcelona ve Milan forması giydikten sonra ülkesine dönen futbolcu daha sonra birçok takım gezmiş ve her gittiği yerde futbolseverlerin ilgi odağı olmuştu.



Sporcope'un haberine göre, İngiliz menajerler ile bağlantı kuran Ronaldinho'nun danışmanları, efsane futbolcunun kariyerini Premier Lig'de sonlandırmak istediğini ilettiler. Durumu Newcastle yönetimi ile görüşen yetkililer Ronaldinho'nun çok yüksek bir maaş istemediği halde kulüp yönetiminin mevcut rakamı fazla bulduğunu Brezilyalı oyuncuya bildirdi.




Kariyerini Avrupa'da sonlandırmak istiyor

Fransa, İspanya, İtalya ve ülkesi Brezilya'da forma giyen süper yıldız, Türkiye'de de birçok takımın gündemine gelmiş ama şaşırtıcı bir kararla Meksika ligi takımlarından Queretaro ile anlaşmıştı. Kariyeri boyunca sayısız başarı kazanan ve maddi anlamda dünyanın en zengin futbolcularından biri olan Ronaldinho'nun artık maddi bir beklentisi olmadığı ve futbol hayatını Çin yerine Avrupa'da sonlandırmak istediği konuşuluyor.



Eğer Premier Lig ekibi Newcastle şartlarını zorlarsa, İngilizler dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yeteneklerinden biri olan Ronaldinho'yu renklerine bağlayabileceği ileri sürüldü.








#ronaldinho
#newcastle
#Premier Lig
8 yıl önce