|

Ronaldo Barça'da oynasa 120 gol atar

Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes, 2013 yılını 69 golle en skorer isim olarak kapatan Cristiano Ronaldo'ya övgü yağdırdı

.
00:00 - 29/12/2013 Pazar
Güncelleme: 23:23 - 28/12/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Ronaldo Barça'da oynasa 120 gol atar
Ronaldo Barça'da oynasa 120 gol atar

Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldızın Barcelona'da oynaması halinde her sezon 120 gol atabileceğini öne sürdü. Portekiz basınına konuşan Mendes, toplam 69 kez fileleri havalandırarak sezonun gol rekorunu kıran Ronaldo ile devam eden sakatlığı nedeniyle eski istatistiklerini tutturamayan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yı kıyasladı. Portekizli oyuncunun daha üstün bir futbolcu olduğunu ve Messi'nin bu sezon sadece 45 golde kaldığını hatırlatan Mendes, 'Ronaldo, Barcelona'da oynasaydı her sezon 120 gol atardı' değerlendirmesinde bulundu. FIFA Altın Top Ödülü'nün üç kişilik aday listesinde, bu ödülü 4 kez kazanan tek futbolcu unvanına sahip Messi, bir kez kazanan Ronaldo ve Bayern Münihli Ribery bulunuyor. Arjantinli yıldız, bu sezon yaşadığı uzun dönemli sakatlıklar nedeniyle ödülün favorileri arasında gösterilmiyor. Messi, 2011-12 sezonunda bir yıldı 91 gol atarak, tüm zamanların en golcüsü unvanını da elinde bulunduruyor.

Milan'da golcü Stephan El Shaarawy 10 hafta yok

Milan'ın genç yıldızı Stephan El Shaarawy'nin yaklaşık 10 hafta boyunca sahalardan uzak kalacak. Kulüpten yapılan açıklamada golcü futbolcunun sağ ayak tarak kemiğindeki stres kırığı nedeniyle bugün Portekiz'de başarılı bir ameliyat geçirdiği duyuruldu. El Shaarawy, sakatlığı nedeniyle takımının Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Atletico Madrid ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek. 21 yaşındaki yıldız, bu sezon sadece 4 maçta oynadı.

10 yıl önce