|

Ronaldo Emre Mor'a verdiği sözü tuttu

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ilk maçta söz verdiği Emre Mor'a dün oynanan karşılaşma sonunda formasını hediye etti.

Yeni Şafak
10:42 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:15 - 8/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Emre Mor'un ilk maçta Ronaldo ile yaptığı kısa sohbet büyük yankı uyandırmıştı.
Emre Mor'un ilk maçta Ronaldo ile yaptığı kısa sohbet büyük yankı uyandırmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nun liderlik maçında Real Madrid kendi evinde Borussia Dortmund'u ağırladı. Borussia Dortmund, son dakikada Emre Mor'un başlattığı atakta Marco Reus'un attığı golle mücadeleden 2-2'lik sonuçla ayrıldı ve gruptan lider çıkmayı başardı.






Ronaldo sözünü tuttu


Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ilk maçta Emre Mor'a verdiği forma sözünü tuttu. TRT Spor muhabiri Veli Yiğit, paylaştığı resimle maçtan sonra Ronaldo'nun söz verdiği gibi Emre Mor'a formasını hediye ettiğini duyurdu.



Hatırlanacağı üzere milli futbolcu Almanya'da oynanan ilk maçın son düdüğüyle Ronaldo'nun yanına giderek formasını istemiş ancak Portekizli yıldız başkasıyla sözleştiğini söylemişti.







Emre Mor, ilk maçta Ronaldo ile girdiği diyaloğu şu sözlerle açıklamıştı;


  • "Futbola başladığım yıllarda idolüm Cristiano Ronaldo'ydu. Dolayısıyla ona karşı oynamak benim açımdan biraz garip oldu. Televizyondan izlediğiniz, fotoğraflarını gördüğünüz birine karşı oynamak çok tuhaf bir duyguydu. Hayallerimi gerçekleştirdim. Ona karşı oynadığım için çok gururluyum. Maçın ardından Ronaldo'dan formasını istedim. Ancak formayı başka birine vermek için sözleştiğini söyledi. Santiago Bernabeu'daki maçta formasını vereceği konusunda bana söz verdi. Ben de kendisine 5 yaşından bu yana büyük bir hayranı olduğumu söyledim"









#Emre Mor
#Cristiano Ronaldo
#Borussia Dortmund
#Real Madrid
7 yıl önce