|

Ronaldo gitse de o yine Manchester

Ronaldo ve Tevez gibi yıldızlarını kaybeden M.United yine de kupanın favorilerinden. Rooney, Giggs, Owen ve Berbatov Manu'nun yıldızlarından sadece birkaçı.

00:00 - 28/08/2009 Cuma
Güncelleme: 00:38 - 28/08/2009 Cuma
Yeni Şafak
Ronaldo gitse de o yine Manchester
Ronaldo gitse de o yine Manchester

Beşiktaş'ın yer aldığı grubun hatta ve hatta Şampiyonlar Ligi'nin favorisi Manchester United, kadrosunda bulundurduğu güçlü oyuncularla dikkat çekiyor. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ve Arjantinli futbolcu Carlos Tevez ile yollarını ayıran Manu, kadrosuna Bordeaux'tan Gabriel Obertan, Newcastle United'dan Michael Owen ve Wigan Athletic'ten Luis Antonio Valencia'yı kattı. Maçlarını 76 bin kişilik Old Trafford Stadı'nda oynayan İngiliz temsilcisi, geçtiğimiz sezon Premier Ligi, Chelsea'nin önünde bitirerek şampiyon oldu. İngiltere Premier Lig'de 11 kez mutlu sona ulaşan Manchester, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 1968, 1999 ve 2008'de kupaya uzanmayı başardı. Teknik direktörlüğünü Sir Alex Ferguson'un yaptığı United'ın dev kadrosundan birkaç isim şöyle: Van der Sar, Patrice Evra, Owen Hargreaves, Rio Ferdinand, Michael Owen, Berbatov, Rooney, Giggs, Vidic, Carrick, Nani, Scholes, O'Shea, Fletcher, Valencia, Obertan.


Denizli'nin kadro sıkıntısı

Turkcell Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Beşiktaş bugün Gaziantep ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılarda Yusuf'un forma giyemeyeceği, Rüştü, Bobo ve Nobre'nin durumunun ise maç öncesi netlik kazanacağı bildirildi.


15 yıl önce