|

Ronaldo hayranları TVNET'te buluşuyor

Suudi Arabistan Ligi maçlarının yayıncısı TVNET, Al-Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo'nun ligdeki 2. maçını da ekranlara taşıyor. Al-Nassr ile Al-Fateh arasındaki mücadele bugün saat 18.00'de canlı olarak yayınlanacak.

09:21 - 3/02/2023 Cuma
Güncelleme: 11:14 - 3/02/2023 Cuma
Yeni Şafak
Ronaldo sahaya kaptan olarak çıkıyor.
Ronaldo sahaya kaptan olarak çıkıyor.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, TVNET ile evlerinize konuk olmaya devam ediyor... Birçok yıldız transferle futbolseverlerin ilgisini çeken Suudi Arabistan Ligi'nin Türkiye'deki yayın haklarını alan TVNET, bu akşam Al-Nasrr ile Al-Fateh mücadelesini ekranlara getirecek.


Arabistan Ligi'ndeki ilk maçına, Al Attifak'ı Talisca'nın golüyle 1-0 yendikleri maçta çıkan Ronaldo, bugün ikinci resmi mücadelesine çıkacak. Al-Ahsa şehrindeki Prens Abdullah bin Jalavvi Stadı'nda oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayacak.

Al-Nasrr, 16 takımın yer aldığı Suudi Arabistan Pro Ligi'nde maç eksiğiyle 33 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ronaldolu Al-Nassr'ın rakibi Al-Fateh ise 21 puanla 7. sırada bulunuyor. Al Fateh'te en son Real Betis forması giyen İspanyol golcü Tello Herrera da forma giyiyor.



#Al Nassr
#Cristiano Ronaldo
#TVNET
1 yıl önce