|

Ronaldo Real Madrid'den ayrılma nedenini açıkladı

Juventus'un Portekizli yıldızı Ronaldo, "Real Madrid Kulübünün, özellikle de başkan Florentino Perez'in bana ilk yıllarımdaki gibi davranmadığını hissettim. Artık kulüp için önemli olmadığımı hissetmeye başladım" diyerek eflatun-beyazlı takımdan ayrılma nedenini açıkladı.

Yeni Şafak
11:37 - 30/10/2018 Salı
Güncelleme: 12:04 - 30/10/2018 Salı
AA
Cristiano Ronaldo, bu sezon Juventus formasıyla toplam 7 gole imzasını attı.
Cristiano Ronaldo, bu sezon Juventus formasıyla toplam 7 gole imzasını attı.

İtalya Serie A takımlarından Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den, kulüp için eskisi kadar önemli olmadığını hissettiği için ayrıldığını söyledi.

Ronaldo, France Football dergisine verdiği röportajda, 9 sezon formasını giydiği Real Madrid'den ayrılış sürecine ilişkin şunları ifade etti:

"Ayrılmayı düşündürten şey buydu"
  • Real Madrid Kulübünün, özellikle de başkan Florentino Perez'in bana ilk yıllarımdaki gibi davranmadığını hissettim. Bana sadece iş ilişkisi gözüyle baktı. Artık kulüp için önemli olmadığımı hissetmeye başladım. Ayrılmayı düşündürten şey buydu.
"Bence hak ediyorum"

2018 Altın Top ödülünün adayları arasındaki 33 yaşındaki futbolcu, sözlerine şöyle devam etti:

  • Daha önce de söylediğim gibi, Altın Top'u 6. defa kazanmak benim için bir takıntı değil. Tarihin en iyi futbolcularından biri olduğuma yürekten inanıyorum. Elbette Altın Top'u bir kez daha almak isterim. Bunun için çalışıyorum ve bence hak ediyorum.
#Cristiano Ronaldo
#Juventus
#Real Madrid
5 yıl önce