|

Ronaldolu Juventus kazandı Chievo kalecisi ölümden döndü

İtalyan ekibi, yeni transferi Ronaldo'nun da forma giydiği sezonun ilk maçında, Chievo'yu deplasmanda 3-2 yendi. Mücadele oldukça çekişmeli anlara sahne olurken Chievo kalecisi Stefano Sorrentino'nun Ronaldo ile çarpışması sonrası baygınlık geçirmesi ve hastaneye götürülmesi mücadeleye damga vurdu.

Yeni Şafak
21:23 - 18/08/2018 Saturday
Güncelleme: 22:10 - 18/08/2018 Saturday
AA
Cristiano Ronaldolu Juventus, sezonun ilk maçında Chievo'yu 3-2 mağlup etti.
Cristiano Ronaldolu Juventus, sezonun ilk maçında Chievo'yu 3-2 mağlup etti.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) son şampiyon Juventus, sezonun ilk maçında Chievo'yu deplasmanda 3-2 yendi. Marcantonio Bentegodi Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 3. dakikada Sami Khedira ve 38. dakikada Mariusz Stepinski'nin attığı karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi.

Karşılaşmanın 56. dakikasında Emanuele Giaccherini'nin penaltı golüyle geriye düşen Juventus, 75. dakikada Mattia Bani'nin kendi kalesine ve 86. dakikada Federico Bernardeschi'nin golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Juventus'un Real Madrid'den renklerine bağladığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo 90 dakika sahada kalırken, Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can, 84. dakikada Sami Khedira'nın yerine oyuna girdi.

Mücadeleye damga vuran an ise ikinci yarıda yaşandı. Ronaldo ile çarpışan 39 yaşındaki kaleci Sorrentino baygınlık geçirdi ve sağlık görevlileri sahaya girdi. Taraftarlar korku dolu gözlerle olan biteni takip ederken tecrübeli file bekçisi hastaneye kaldırıldı.


#Chievo
#Cristiano Ronaldo
#Emre Can
#Juventus
#Serie A
6 years ago