|

Ronaldo'nun hediyesi geldi ama...

Geçtiğimiz aylarda yeni bir hayata başlamak için bıçak altına yatan 'dünyanın en kilolu adamı' Andres Moreno hayatını kaybetti. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo geçtiğimiz ay Moreno'ya imzaladığı bir formayı hediye ederek, zayıflamak konusunda kendisini cesaretlendirmişti.

Yeni Şafak
17:44 - 26/12/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:57 - 26/12/2015 Cumartesi
Diğer

En kilolu zamanında 444 kilogram olan ve dünyanın en kilolu erkeği olarak bilinen Meksikalı Andres Moreno dün geçirdiği kalp krizi sonucunda 38 yaşında hayatını kaybetti. Moreno, doğal yollarlarla 120 kilo verdikten sonra geçtiğimiz aylarda ameliyat olmak için bıçak altına yatmıştı.



Radikal'de yer alan habere göre; İngiliz Daily Mail Gazetesi Moreno'nun, kalp krizi geçirirken hastaneye götürülmek için ambulansla evinden alındığını ancak yolda hayatını kaybettiğini yazdı. Moreno kalp krizi geçirdiği sırada 317 kiloydu.



Ronaldo jest yapmıştı

Bundan bir ay önce ünlü futbol oyuncusu Cristiano Ronaldo Moreno'nun durumundan haberdar olmuş ve kendisine imzalı bir formasını göndererek, kilo verip sağlığına kavuşma konusunda kendisini cesaretlendirmişti. Moreno, bu olaydan sonra yaptığı basın açıklamasında herkese teşekkür ederek, özellikle Ronaldo'ya durumuna ilgi gösterdiği için memnun olduğunu belirtmişti.





#Cristiano Ronaldo
#dünyanın en kilolu adamı
#ölüm
8 yıl önce