|

Rondon da olmadı Kuranyi imzaya yakın

Listedeki diğer isim olan Kuranyi için temaslarını sıklaştıran Trabzonspor'un transferi imza aşamasına getirdiği öğrenildi. Dinamo Moskova'ya 6 milyon Euro öneren bordo-mavililerin golcü oyuncuyu yıllık 1.6 milyon Euro konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi

00:00 - 6/08/2012 Pazartesi
Güncelleme: 02:26 - 6/08/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Rondon da olmadı Kuranyi imzaya yakın
Rondon da olmadı Kuranyi imzaya yakın

Trabzonspor, Almanya kampında eksikliği göze çarpan forvet hattına takviye konusunda görüşmelerini sıklaştırdı. Yönetimin tüm girişimlere rağmen forvete yeni isim kazandıramaması üzerine hayal kırıklığı yaşayan teknik direktör Şenol Güneş'in bu sıkıntısı, Henrique ve Vittek'ten istediği verimi alamamasıyla daha da arttı. Öncelikle imza aşamasına getirdiği N'Doye'yi Ruslara kaptıran bordo-mavililer, gündemdeki bir diğer isim Malagalı golcü Jose Solomon Rondon'un da Rubin Kazan'a transferiyle bir isimden daha oldu. N'Doye'nin ardından Rondon'un da elden gitmesi rotayı bir başka isme çevirdi.

YILLIK ÜCRETİ GÖRÜŞÜLÜYOR

Listedeki isimlerle görüşmeleri sıklaştıran yönetimin son olarak Kevin Kuranyi'yi imza aşamasına getirdiği öğrenildi. Alman forvet için Dinamo Moskova'ya 6 milyon Euro öneren Trabzonspor yönetiminin, Kuranyi'ye de yıllık 1.6 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. Bonservis konusunda sıkıntı yaşamayan Trabzonspor'un Kuranyi'yi yıllık ücret konusunda ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. 2001-2005 sezonunda Stuttgart forması giyen Kuranyi, kariyerinin en parlak dönemini 2005-2010 yılları arasında Schalke'de yaşadı.


Tahrik olmadan oynarsak

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 berabere kalınan QPR maçında zaman zaman rakibin tahriklerine kapıldıklarını söyledi. "Kendi oyunumuza kontsantre olabilseydik daha farklı olurdu" diyen Güneş, her şeye rağmen daha fazla pozisyon üreten ve oyuna hakim olan taraf olduklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, kamp sonunda takımın umduğu seviyenin biraz altında kaldığını belirtse de takımın genel havasının iyi olduğunu sözlerine ekledi.


Avrupa defteri kapandı!

Yeni sezon hazırlıkları ikinci etabında dün Almanya'da son idmanını yapan Trabzonspor, Avrupa hazırlıklarını bitirdi. Türkiye'ye dönen Trabzonspor, iki günlük iznin ardından çalışmalarına devam edecek. Çarşamba günü Trabzon'da tesislerde toplanacak olan bordo-mavililer, cumartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21.00'da Orduspor ile karşılaşacak.


12 yıl önce