|

Rooney'e 'aptal' yakıştırması

İngiltere'de en çok satan pazar gazetelerinden The Sun on Sunday,bugün tam sayfa birinci sayfa 'Rooney mutfaktaki boks maçında nakavt oldu' manşetli haberinin devamı olan dördüncü ve beşinci sayfalarında başlık attı: Aptal Rooney

Yeni Şafak
17:43 - 15/03/2015 Pazar
Güncelleme: 16:07 - 15/03/2015 Pazar
DHA
Manchester United ve İngiltere'nin kaptanı Rooney'in, Stoke City'de oynayan arkadaşı Phil Bardsley ile mutfağında yaptığı garip boks maçını videosunu arkadaşlarına kameraya çektirdiği anlaşıldı.

Nakavt olduktan sonra yerde hareketsiz yatan Wayne Rooney'nin videosunun Manchester United'ın yöneticilerini ve eşi Coleen'i kızdıracağını yazan The Sun on Sunday, ünlü golcünün nakavt oluşunu şok video görüntüsünden alıp bol fotoğraflı yayımlarken United yıldızının tüm meslek hayatını Bardsley nakavtıyla riske koyduğunu vurguladı.

İngiliz gazetesi, Bardsley'in Rooney'e sert vuruşlar yaptığına dikkat çekti. Bu berbat darbelerden birinin Wayne Rooney'i yere çaktığı görüldü.

Kafasının bir kısmı bir iskemlenin altında görülen Wayne Rooney'nin sırtüstü kımıldamadan arkadaşları yardımına koşmadan önce birkaç saniye yerde hareketsiz yattığı fark edildi.
#ingiltere
#manchester united
#wayne rooney
9 yıl önce