|

Rota Matthaeus

Ersun Yanal'la anlaşıp iki gün sonra yollarını ayıran, prensip anlaşmasına vardığı Norveçli Trond Sollied ile mutlu sona ulaşamayan Başkent ekibinin yeni hedefi Lothar Matthaeus.

00:00 - 14/06/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:15 - 14/06/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Rota Matthaeus
Rota Matthaeus

G.Birliği'nin prensip anlaşmasına vardığı Norveçli teknik adam Trond Sollied'i takımın başına getirme hayalleri suya düştü. Sollied ile anlaşan G.Birliği yönetiminin Norveçli teknik adamın yardımcısı Cedomir Janovski'yi ikna edemediği ve görüşmelerin sona erdiği bildirildi. Mesut Bakkal'ın istifasıyla yeni sezon için teknik direktör arayışlarına başlayan Başkent ekibi Ersun Yanal ile anlaşma sağlamış ancak başkan İlhan Cavcav ile Yanal arasında tartışmalar yaşanınca iki günlük aradan sonra yollar ayrılmıştı.

Bu gelişmenin ardından yeniden arayışlara geçen G.Birliği yönetimi Norveçli teknik adam Trond Sollied ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak 1 gün sonra yaşanan olumsuz gelişme sonrası bu hayaller de suya düştü. Kırmızı-siyahlılar, şimdi rotayı dünyaca ünlü isim Lothar Matthaus'a çevirdi. G.Birliği'nin Avusturya'nın Salzburg takımındaki yardımcı antrenörlük görevinden alınan Alman çalıştırıcı Lothar Matthaeus ile ilgilenmeye başladığı öğrenildi.


17 yıl önce