|

RUMEN HOCA

Galatasaray'da teknik direktör arayışları sona yaklaştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, Rumen Lucescu'yu bitirme noktasına getirdi. Alternatif isim Hırvat Blazeviç

.
00:00 - 20/06/2000 Salı
Güncelleme: 12:42 - 14/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
RUMEN HOCA
RUMEN HOCA
CİMBOM SONA GELDİ
Aday sayısı ikiye indi

Galatasaray'da günlerdir süren teknik direktör arayışı nihayet son buluyor. Gündeminde bir çok isim bulunan Sarı-Kırmızılı yönetim, dün aday sayısını 2'ye indirdi ve kısa sürede nihai karara varacağını açıkladı. Luis Fernandez ile yaşanan şoku bir kez daha yaşamak istemeyen Sarı-Kırmızılı yönetim bu nedenle görüşme halinde olduğu isimleri sır gibi saklıyor. Teknik direktör arayışları için yurt dışında bulunan yönetici İbrahim Çağlar, hoca konusunda aday sayısını 2'ye indirdiklerini ve en geç bugün yeni hocalarıyla anlaşma imzalayacaklarını söyledi. Yönetimin gündemindeki iki isim, Rumen Lucescu ve Hırvat Blazeviç olduğu, Sarı-kırmızılıların dün Lucescu ile görüştükleri öğrenildi.

Lucescu bitti gibi

Sarı-kırmızılı yöneticilerin dün bir araya geldikleri Rumen teknik adamla, her konuda anlaştığı öğrenildi. Lucescu ile anlaşma sağlanması halinde Rumen Hoca'nın yardımcılığını ise George Hagi yapacak. Sarı-Kırmızılı yönetimin Rumen Hoca'ya 2 yıl için 1 milyon 250 bin dolar ödeyeceği öğrenildi. Alternatifteki isim Blazeviç'in ise yönetimden 1 milyon 750 bin dolar istediği ve görüşmelerin bu noktada kaldığı öğrenildi. Hırvatistan'ı Fransa 98'de Dünya üçüncüsü yapan Blazeviç 65 yaşında ve hırslı yapısıyla tanınıyor. Lucescu'da sorun çıkması halinde Blazeviç ile tekrar görüşülecek.


24 yıl önce