|

Rus bakandan şaşırtan F.Bahçe yorumu

Rusya Spor Bakanı Mutko, UEFA Avrupa Ligin'deki Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova eşleşmesi ile ilgili, 'Eğer bizim seçme hakkımız olsaydı maça gitmeyebilirdik' dedi.

Yeni Şafak
17:31 - 14/12/2015 Pazartesi
Güncelleme: 18:12 - 14/12/2015 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile eşleşmesinin ardından Türkiye-Rusya krizi yeniden gündeme geldi. Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova eşleşmesi için ilginç değerlendirmelerde bulundu.



AMK Spor'da yer alan habere göre; Rus basınına konuşan Bakan Mutko, “Türkiye-Rusya ilişkileri bitmiş değil. Eğer bizim seçme hakkımız olsaydı maça gitmeyebilirdik ama tarih belirlenmiş. Bunu sakin bir şekilde karşılamalıyız. Eğer organizatör güvenlik konusunda garanti veriyorsa, maça gitmeliyiz" dedi.



'Eminim ki güvenlik garantisi verilecektir'

Türkiye-Rusya krizine ilginç benzetme yapan Mutko, “Arkadaşınız sizi incittiyse, ona gitmezsiniz. Biz bu düşünceden yola çıkıyoruz" diye konuştu. Mutko, “Daha önce söyledim, voleybolcular Türkiye'ye gitmek istemedi ve hükmen mağlup oldu. Minik futbolcular gitti ve bir üst tura çıktı ama gitmeyebilirdiler. Eminim ki Lokomotiv Moskova ve taraftarlarına güvenlik konusunda garanti verilecektir" diye konuştu.



#rusya
#türkiye
#Vitaliy Mutko
#fenerbahçe
#lokomotiv moskova
8 yıl önce