|

Russ Smith Galatasaray'ı sildi

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman'ın "Berbat oynuyor" dediği oyun kurucu Russ Smith, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı takım ile ilgili yaptığı paylaşımları sildi.

Yeni Şafak
10:38 - 9/11/2016 Wednesday
Güncelleme: 11:39 - 9/11/2016 Wednesday
Euroleague’de Galatasaray formasıyla oynadığı 5 karşılaşmada da forma giyen Smith, toplam 45 dakika parkede kalarak 6 sayı, 1.2 ribaund ve 1.0 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
Euroleague’de Galatasaray formasıyla oynadığı 5 karşılaşmada da forma giyen Smith, toplam 45 dakika parkede kalarak 6 sayı, 1.2 ribaund ve 1.0 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Euroleague'de 5'te 0 yaparak hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray Odeabank'ta bu sezon takıma katılan Amerikalı oyun kurucu Russ Smith krizi yaşanıyor. Performansıyla beklentilerin altında kalan 25 yaşındaki oyun kurucu, sosyal medya hesabından olay flaş bir harekete imza attı.



Galatasaray paylaşımlarını sildi

Basketfaul'un haberine göre, bekleneni veremediği için takımdan gönderilmesi gündeme gelen Smith, Instagram hesabından Galatasaray ile ilgili paylaşımlarını sildi. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Russ Smith bekleneni verememiş ve lig lisansı iptal edilmişti.



Ataman "Berbat" oynuyor demişti

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Euroleague'in 5. haftasında İspanya deplasmanında Real Madrid'e 90-81 mağlup olan karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Smith'i şu sözlerle eleştirmişti;



  • "Maalesef oyun kurucusuz oynuyoruz. Çünkü ana oyun kurucumuz beş haftanın ardından berbat oynuyor. Bize bu beş haftada hiçbir şey katmadı. Onu oyuna maçın sonunda yine aldım, belki bir şeyler yapar diye ama olmadı"

Rus Smith'i gönderme kararı alan sarı-kırmızılıların en kısa sürede yeni bir oyun kurucuyu renklerine bağlamaları beklendiği aktarıldı.









#Russ Smith
#Galatasaray Odeabank
#Ergin Ataman
7 years ago