|

Rüştü Reçber'den 6-0 açıklaması: Sevincimiz abartılı değildi

Türk futbolunun efsane oyuncuları arasında yer alan kaleci Rüştü Reçber, katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği maç hakkında konuştu. Reçber, mücadele sonrasında sevinçlerinin abartılı olmadığını söyledi.

Haber Merkezi
17:15 - 14/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 17:30 - 14/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Rüştü Reçber, Fenerbahçe forması giyerken
Rüştü Reçber, Fenerbahçe forması giyerken

Türk futbolunun efsane kalecileri arasında yer alan Rüştü Reçber, 24 TV'de açıklamalarda bulundu. Geçmiş spor deneyimleri hakkında konuşan Reçber, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçta sevinçlerinin abartılı olmadığını söyledi. Rüştü Reçber'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Manchester maçı unutulmaz"

"Manchester United maçı bambaşka oldu. Bireysel olarak ön plana çıkan arkadaşlarımız da oldu zaman zaman takım olarak iyi olmaya, dayanmaya çalıştığımız noktalar da oldu. Öne geçtikten sonra geriye kalan 8-10 dakikalık bir süre vardı. O sürede ben dâhil birçok arkadaşım da yaşlandık. O görüntüleri izlemesem bazen aklıma gelmiyor. Sonuçta ilk kez kaldığımız Şampiyonlar Ligi ve yeni bir formattı. Yedi puan aldık çıkamadık ama bizim önümüzde de Juventus gibi dev takımlar vardı. Nitekim unutulmaz tarihi bir maç yaşadık ve hala bu maç kendi aramızda da konuşuluyor."

  • "Sevincimiz abartılı değildi"
  • "Bazı maçlar vardır ki akışına bırakırsınız ve o alıp sizi götürür. Öyle bir maçtı. On kişi kaldık. Ortaya konulan oyun 6-0 bitti. Bizim için tarihi bir sonuçtu. Bir Fenerbahçeli olarak maç bizleri nasıl sevindirdiyse taraftarı da o şekilde sevindirdi. Ama futbol çok enteresan bir şey. Kadıköy'de Galatasaray takımı yedi kişi kaldığında biz onları 1-0 zor yenmiştik. Rakibinize karşı bu kadar farklı bir skor elde etmeniz sizi farklı bir noktaya getiriyor. Sonuçta karşıda oynayan futbolcuların hepsi bizim arkadaşımız o yüzden sevincimiz abartılı olmadı."


#Rüştü Reçber
#Galatasaray
#Fenerbahçe
3 yıl önce