|

Rüştü Reçber'den Fatih Terim için olay sözler

Türk futbolunun en başarılı kalecilerinden Rüştü Reçber, verdiği özel bir röportajda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim için tartışma çıkartacak sözler sarf etti. Reçber, Fatih Terim'in başarısız olduğunu ifade ederken "Futboldan uzaklaşması gerekiyor" diye konuştu.

Yeni Şafak
09:31 - 31/03/2017 Cuma
Güncelleme: 17:22 - 31/03/2017 Cuma
Diğer
Eski futbolculardan Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında olay ifadeler kullandı.
Eski futbolculardan Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında olay ifadeler kullandı.
A Milli Takımımızın eski kalecilerinden Rüştü Reçber, Türk futbolu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Reçber'in Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ilgili sözleri dikkati çekti.

İşte Şalom gazetesinde yer alan o röportajın Terim ile ilgili bölümü;
  • "Fatih Terim başarısızlığını Arda, Burak, Caner, Hakan Balta gibi oyuncuların üzerine yıktı. Deve kuşu misali. Kafasını gömdü Fatih Hoca ama her şeyin farkındaydı. Sonra hatasından döndü. Demek ki başarısız olan sensin, o çocuklar seni oraya kadar getirdi. Fatih Hoca şu an başarısız olduğunu itiraf edemiyor. Terim'in şahsen futboldan uzaklaşması gerektiğini düşünüyorum. Türk futbolundan uzaklaşmalı, elini ayağını çekmeli artık. Yaptığı her işe saygı göstermek, değer vermek lazım ama herkesin bir dönemi vardır. Herkesin ne zaman bırakacağını iyi bilmesi lazım."

Rüştü Reçber, EURO 2016 döneminde de yazdığı yazılarla Fatih Terim'i ağır bir dille eleştirmişti;


#Fatih Terim
#Rüştü Reçber
7 yıl önce