|

Rüştü tavan, Celil taban

.
00:00 - 7/06/2001 Perşembe
Güncelleme: 12:16 - 7/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Rüştü tavan, Celil taban
Rüştü tavan, Celil taban

Fenerbahçe transferi Rüştü'ye endeksledi. Milli futbolcunun istediği 7,5 milyon dolar itibar görmedi. Ancak daha aşağı çekilirse tavan Rüştü olacak. Başarılı kaleci, yılda 3,5 milyon dolar alan yabancıları örnek göstererek, "Bana üç yıl için 7.5 milyon dolar çok değil" dedi.

Transferde emsal Rüştü

Başkan Aziz Yıldırım 'Bırakacak mı bırakmayacak mı?' tartışmalarıyla boğuşan Fenerbahçe'de iç transfer bugün start alıyor. Sarı-Lacivertli yönetim futbolcularla yapacağı bugünkü transfer görüşmelerinde Milli kaleci Rüştü'yü tavan, sakatlığı sebebiyle çok az forma giyen Celil'i ise taban gösterecek. Rüştü'nün Sarı-lacivertli yönetimden, takımda forma giyen yabancı futbolcuları emsal göstererek, üç yıl için 7.5 milyon dolar istediği öğrenilirken, yönetim bu fiyatı aşağı çekmek için uğraşacak. Celil'in ise Fenerbahçe'de kalmak istediği ve yönetimin vereceği fiyata razı olduğu bildirildi.

Yönetim 3 yıllık istiyor

Sarı-Lacivertli yönetim sözleşmesi biten Kaptan Ogün, Abdullah, Rüştü, Yusuf, Johnson, Uche, Atilla, Aygün, Celil, Çetin Kılıç, Efe, Fahri, Faruk Yiğit, Fatih Kılınç, Güvenç, Haluk, Kemalettin, Murat Şahin Ömer, Saffet, Selahattin, Semih ve Tufan'la bugün masaya oturacak. Yönetimin anlaşmak isteği futbolcularla 3 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Futbolcular ise bir yıllık mukavele de ısrarlı. Yönetim ve futbolcular arasında bugün anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak aksi halde transfer görüşmeleri haftaya sarkacak.


23 yıl önce