|

Ryan Babel '8' işaretinin sebebini açıkladı

Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Hollandalı futbolcu yaptığı açıklamada "Bir çok takımda baskı altında oynadım. Beşiktaş gibi bir kulübün parçası olduğum için mutluyum" diye konuştu.

Yeni Şafak
14:12 - 3/01/2017 Salı
Güncelleme: 14:25 - 3/01/2017 Salı
Yeni Şafak
Ryan Babel, Beşiktaş'ın Antalya kampında açıklamalarda bulundu.
Ryan Babel, Beşiktaş'ın Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel, ilk kez basın mensuplarının karşısına geçti. Hollandalı futbolcu gazetecilerin sorularını cevapladığı basın toplantısında oynamak istediği bölgeyi de açıkladı.



İşte Ryan Babel'in açıklamalarından öne çıkanlar;


  • "Arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Her şey yolunda gidiyor. Beşiktaş büyük ve değerli bir kulüp. Tekrardan böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum.
    Her zaman büyük hedefleri olan kulüplerde oynadım. Baskı altında oynamaya alışkınım. Rekabet takım için çok faydalı olacak. Kariyerim boyunca hücum bölgesindeki tüm mevkilerde oynadım. Benim için ideal mevkii olarak sol kanat gözükebilir ama forvet de benim için uygun"

Öte yandan Ryan Babel, Kasımpaşa forması giydiği zaman Beşiktaş'la oynanan bir maçta sekiz işareti yapmasıyla ilgili soruları cevapladı. Babel, "Beşiktaş kalecisi o maçta ağır hareketler ediyordu. Ben de 7, 8, 9, 10 diye saydım. Tam 8 yaptığım anda bu görüntü alınmış" diye konuştu.







#Ryan Babel
#Beşiktaş
7 yıl önce